Ati Catalyst Control Center Acılmıyor !!

HPQ-User
11-02-2011, 11:45   |  #1  
OP CHIP Online
Teşekkür Sayısı: 29
30,996 mesaj

PsychoTR sormuş:
Şimdi Ben Yeni Bir Laptop Aldım Ve İşletim Sistemi Windows 7 Home Basic ti O Yüzden Bende Format Atıp Ultimate Yaptım Çok Geçmeden Aeronun Çalışmadıgını Gördüm Buda Ekran Kartı Driverlarının Olmadıgından KAynaklanıyormus Sonra Dxdiag ı açıp ekran bölümüne geldim standart vga ekran kartı yazdıgını gördüm Sonra Amd ati sitesine girip en güncel ati mobility hd5470 catalyst control center setupını İndirdim Ve  Kurulumu Sorunsuz Ve Hatasız Bir Şekilde Tamamladı Sonra Catalyst Control Center'ın açılmadığını Fark Ettim Ve Başlat Menüsüne Tıklayıp Açmaya çalıştım Ama Açılmadı Sonra Bilgisayarı Yeniden Başlattım Yine Açılmadı Sonrada Kaspersky Antivirus Programını Silip Tekrar Yüklerim Catalyst Control Centerı Yinede Açılmadı ve Duyduğuma Göre Catalyst Control Center Net Framework İstiyormuş ama Benim Masaüstü Bilgisayarım Neden Net Frameworksuz Açtı C.C.C.exe yi onu anlayamadım neyse sonra Net Framework ü Yüklemeye KAlktım Gördüm ki Service Pack 1 İstiyor Windows 7 ninde Service Pack İstedi Service Packte Bulamadım O Yüzden Lütfen Sizden Yardım İstiyorum C.c.c Açılmıyor Driverlar Yüklenmiyor Ve Aero Kullanılmıyor Yardım Please

Soru Türü: Yazılım
İşletim Sistemi: Windows 7
Sistem Özellikleri:
MotherBoard:Toshiba Portable Pc (Yazıyor Ama Olamaz Dimi ?)
Graphics:Ati Mobility Radeon HD5470
HDD:320 GB SEAGATE sata harddisk
Audio Card:Conexant CX20671 SmartAudio HD
Cpu:Intel Core i5 540M  @ 2.53GHz (4Cpu)s
İşletim Sistemi:MS Windows 7 Ultimate 32-bit

İnternet Tarayıcı: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 6.1; tr; rv:1.9.2.13) Gecko/20101203 Firefox/3.6.13

Banned
11-02-2011, 11:53   |  #2  
Banlandı
Teşekkür Sayısı: 21
5,777 mesaj

1. si windows 7 ati kartları aten otomatikman tanıyor, bu nedenle sürücüden kaynaklanan bir proplem olduğunu zannetmiyorum.
2.si varsayalım sorun sürücüden indirdiğiniz yazılımın  control centeri içerip içermediğini kontrol edin. Sadece sürücü yazılımınıda indirmiş olabilirsiniz. Varsayalım control centeri içeriyor indirdiğiniz setup dpsyasına sağ tıklayıp yönetici olarak çalıştır diyerek yüklemeyi yapın, olmadı birkaç defa daha deneyin, mutlaka yüklenecektir.

hd4650
13-02-2011, 04:04   |  #3  
hd4650 avatarı
Üye
Teşekkür Sayısı: 0
76 mesaj

saol kardeş ama bu senin dedigin sorunu çözmedi toshibanın kendi sitesinden indirdim ati setup açılmadan önce toshiba setup çıkıyor ve bagzı şeyler çıkartıyor ondan sonra ati setup açılıyor ve yükleyince oluyor yinede sagol