slm arkadaslar ati radeon 1550 64 bit ekran akrtıma overclock nasıl yapablırım yardım cı olurmussnuz
ati ekran kartıma overclock nasıl yapablırım
riva turner programıyla yapabilirsin ama tavsiye etmiyorum. neden ısınma ve sanmaki eskisinden daha hızlı olacak ve kartın hatalar verebilir psu'da kuvvetli olmalı sonuçta hız demek elektirik demek elektirik demek ısı demek ısı demek problem demek paran yoksa..
ama ben yinede faydalanacağın bir link bıraktım.
pekı ii bır ekran kartı hesaplı ve sorun cıkarmıycak hızlı bşi onereblırmsn_
sainthd 3850 ve 3870 hiç birşey yapmana gerek yok o/c açısından ideal ve parasının fazlasını hak ediyor mükkemller.
pekı bu ddr3 ramı kaldıracak bı anakartmıdır onu sormak ıstedım ram alırsam 1lık Asus P5VD2-VM SE
bu yazmış olduğun kart ram olarak 400,533 ve 667 mhz ddr2 ram desteği ve pcıxe16 ekran kartı slotu özelliği sunuyor işlemci olarak intel 533 800 ve 1066 fsb hızlarındaki işlemcilere tolerans tanıyor sana önerdiğim kartları rahatlıkla takabilirsin sıkıntı yaşamassn ddr3 olmasıda daha iyi grafik aktarımı için. ayrıca karıştırma ddr3 özelliği kart için gçerli ram sadece yazdığım gibi ddr2 667 mhz kadar destek sunuyor aman yanlış anlaşılmasın.
Walla hıcbır sey anlamadım.
Anakart ıcın DDR2(533-667-800-1033..vb)-DDR3(1066-1333...gibi)olur DDR2'de de 1333Mhz ram vardır sakın karıştırma
Ekran kartı ıcın DDR2-3 GDDR3-5 seklinde gider. Ekran kartı ramı sadece ekran kartını ılgılendırır. Anakart ıle bır alakası yoktur..
ati tool kullanabilirisin.Riva daha kullanışlı.Daha sade daha kolay.
ŞURAYA Bİ BAK DERİM
https://www.chip.com.tr/forum/ati ... yontem_t122678.html