arkadaşlar streetfighter4 oyunu bazen takılıyor bazen normal çalışıyor hala anlayamadım sebebini. sizce nedir ?
Sistem 3gb 800mhz ram - ATI RADEONHD 3600 Series - Intel Core2CPU E7400 @2.80ghz
Yaşanılabilir sorunlar..ekran kartınızının belleği 266mb. sanırsam.Driver güncellemesi gibi ekran kartının iyileştirilmesine yarayacak şeyleri güncellemenizi öneririm.çünkü her elektronik ürün güncellenerek üretimdeki sorunları kaldırılır.
Ekran kartı sürücünü ve DirectX'i güncelle.
Ekran kartı için:
http://game.amd.com/us-en/drivers_catalyst.aspx
Açılan sayfada ATI Radeon Video Card Drivers'a tıkla.Ardından Full Catalyst Software Suite altından işletim sistemine tıkla, download'a tıkla, indir.
DirectX için:
http://www.microsoft.com/downloa ... 3-ae91-50ceb6d8fa8d
Açılan sayfa da download'a basmadan önce Quick Details altındaki Estimated Download Time bölümünden DSL Cable 768K'yi seçin.Download'a tıklayın, indirin.
hayır. onuda sormuş olayım bu arada. SP2 yüklemeye başlamıştım 2 hafta önce neyse halleti yükledi felan pc kapanırken Güncelleniyor aşama 0/3 vs. olan yer de sorunsuz yüklendi. sonra bilgisayarı otomatik yeniden başlattı ondan sonra aşama 3/3'de hata verdi değişiklikler geri alındı.
Takılmaların olması normal ekran kartın çok düşük o oyun için.SP2 olmasının bir etkisi olacağını sanmıyorum.Yinede yapmanda yarar var.10.6 yı yüklemediysen onuda dene.
:) HD 3600 DDR2 modelini 1,5 yıl kullandım. Hiç bir oyunda utandırmadı. Geride kaldı ama boyun eymedi. Sorun başka bişeyden kaynaklanıyor olmalı. İşletim sisteminden yada donanımla ilgili herhanbir bileşenden. Deneme yanılma yapılmadan çözüm bulmak zor. Eğer bunu takılmaları tek bir oyunda yapıyorsada oyundan şüphe edilmeli. Eğer diğer oyunlardada yapıyorsa ,
1- İşletim sisteminin üstüne gidilmeli
2- TÜm driverlar yenilenmeli silinip , tekrar güncel driverlar kurulmalı.
3- Donanımsal bileşenlerde sorun olmadıgından emin olunmalı.
Doğru yolu buldunuz. Tebrikler.Ne diyeyim çok teşekkürler.Hem oyundaki takılmalar gitti. + Grafikleri yükselttiğim halde eskisinden iyi oldu. Ve birde ekran durup durup titriyordu artık hiç olmuyor. Hemde işletim sistemimi yenilemiş oldum çok teşekkürler birazdan diğer oyunlardaki sonuçlarımıda yazacağım :)
Birde ; W7'de pencere kapanırken çok çok az; saliselik bir şekilde vistaya göre yavaş kapanıyor sanki ?