Merhaba Chip Ailesi ;
Düngece her ay yaptığım gibi, Atinin sitesine girip ekran kartımın yeni driverlarını indirdim. Ancak Hata verdi . Ben Hatayı mantıklı bulmuyorum. Cünki Uyumsuzluk var diyor. Normal ati'nin sitesine girdim, İşletim sistemini Ve Kaç bit olduğunu seçtim, Daha Sonra Bütün Driverleri indirdim. Ancak Alakasız bir hata aldım. Uyumsuzluk var diyor, birde sanırım dil hatası veriyor. Hata '' Error launching installer'' . Şimdi Benim Aklıma Geleni söyleyecegim.
1- Win 7 Bize ingilizce olarak geliyor. Sonradan türkçeleştirildigi icin, Atinin sitesindeki ekran kartı driver'ini indirirken ATİ nin sorduğu dil seçeneğinde türkçeyi değil ingilizde dil paketi driverini seçmemiz gerekiyor. '' Sizce Hata bundanmı Kaynaklanıyor.'' ?
Ati HD 3650 DDR2 Driver
ati radeon windows 7 driverlarında tam bir karmaşa var şu an. amd game'de ve amd ana sitesinde farklı farklı driver linkleri veriyor . çorbaya çevirdiler iyice. belli modelleri için windows 7 altında windows vista driverlarının yüklenmesini öneriyor fakat resmi olarak desteklemediğini bildiriyor bir yandan da.
bir türlü toparlayamadılar şu işi. Agp kartların durumu vahim bilhassa windows 7 altında
ati radeon windows 7 driverlarında tam bir karmaşa var şu an. amd game'de ve amd ana sitesinde farklı farklı driver linkleri veriyor . çorbaya çevirdiler iyice. belli modelleri için windows 7 altında windows vista driverlarının yüklenmesini öneriyor fakat resmi olarak desteklemediğini bildiriyor bir yandan da.Ben böyle bir karmaşa görmedim. Denedim ve gayet de doğru seçim sayfasına yönlendirdi beni. Sizn kafanız karışmış herhalde biraz. :)
bir türlü toparlayamadılar şu işi. Agp kartların durumu vahim bilhassa windows 7 altıAGP konusunda haklısınız ama AGP de bu saatten sonra kullanılmaz ki....O konuda bence AMD daha haklı.
İşi toparladılar ama hala sistemlerinde eski ekran kartı olanlar var ve 22 Ekim daha gelmedi :)
------
Soruyu soran arkadaş: işletim sistemin nedir? Senin indirdiğin dosya bozulmuş olabilir. Yeniden indir.
Vista Driverlarınıda denedim. Anacak Ondada Direk Farklı bir hata verip, Bu İşletim Sistemiyle uyuşmamaktadır diyor. Hatanın mantıklısını çözmeyi severimde yani üstesinden gelmeyi , Ama böyLe salak hatalardan nefret ediyorum.
Ben böyle bir karmaşa görmedim. Denedim ve gayet de doğru seçim sayfasına yönlendirdi beni. Sizn kafanız karışmış herhalde biraz. :)AGP konusunda haklısınız ama AGP de bu saatten sonra kullanılmaz ki....O konuda bence AMD daha haklı.
İşi toparladılar ama hala sistemlerinde eski ekran kartı olanlar var ve 22 Ekim daha gelmedi :)
------
Soruyu soran arkadaş: işletim sistemin nedir? Senin indirdiğin dosya bozulmuş olabilir. Yeniden indir.
İşletim sistemi Windows7 . Bozulmuş olamaz atini sitesinden indirdim+ 4 yıldır aynı şeyi yapıyorum. Atinin sitesine girer, Her ayki güncel driverları alırım. Hata oLduğunu sanmıyorum. Yalnız Yukarıda'da dedigim gibi şimdi de ingilizce driver ini indirdim. Umarım Sorun odur Bu Akşam eve gittigimde deniyecegim. Olumlu Yada Olumsuz tekrar Başınızı Ağratacağım. Teşekkür ederim.
farklı driver linklere yönlediriyor derken farklı farklı sürücüler var demek istedim.
farklı boyutlarda farklı sürücü modelleri vallahi kafam karıştı ama karıştırıcı değil mi bir de siz kontrol ediniz isterseniz
Merhaba Chip Ailesi ;
Düngece her ay yaptığım gibi, Atinin sitesine girip ekran kartımın yeni driverlarını indirdim. Ancak Hata verdi . Ben Hatayı mantıklı bulmuyorum. Cünki Uyumsuzluk var diyor. Normal ati'nin sitesine girdim, İşletim sistemini Ve Kaç bit olduğunu seçtim, Daha Sonra Bütün Driverleri indirdim. Ancak Alakasız bir hata aldım. Uyumsuzluk var diyor, birde sanırım dil hatası veriyor. Hata '' Error launching installer'' . Şimdi Benim Aklıma Geleni söyleyecegim.
1- Win 7 Bize ingilizce olarak geliyor. Sonradan türkçeleştirildigi icin, Atinin sitesindeki ekran kartı driver'ini indirirken ATİ nin sorduğu dil seçeneğinde türkçeyi değil ingilizde dil paketi driverini seçmemiz gerekiyor. '' Sizce Hata bundanmı Kaynaklanıyor.'' ?
Evt Arkadaşlar Sorun HallediLmiştir. Tam Tahmin Ettiğim gibi. Yani Win7 'nin Orjinal türkçesi olarak değiLde bize ingilizce olarak gelip, Daha Sonra Türkçeleştirilmesi, Bu Sorunu Ortaya Çıkartıyor. Resimde Görüldüğü üzere Buradaki DiL seçimi kesinlikle türkçe seçili olursa Hata veriyor Ve Atinin Ekran Kartının Yeni Driver 'ini Yükleyemiyorsunuz. Ancak Buradaki Seçim Resimde'de görüldüğü üzere ''Engilish'' Şeklinde olmalı. İyi Forumlar Herkeze Teşekkür Ediyorum.
Son Düzenleme: GameRMan ~ 05 Eylül 2009 12:23
Arkadaşlar resmi Ekledim ama sanırım gözükmüyor. Yada Beceremedik. Neyse Bahsettiğim Ekran Burada;
http://game.amd.com/us-en/driver ... in7/windows-7-32bit
ben neden atide hiç drvier sorunu yaşamııyorum anlamadım driver sorunu denen olay nvidia hayranlarının ati'yi karalama çalışmasından başka bişey deil bence (konuyu açan arkadaşım lafım sana deil)
ben şimdiye kadar ne bi hatayla karşılaştım nede uyumsuzlukla ati driverları güncellemiyor diyenlere inanmıyorum en az nvidia kadar güncelliyo senin sorununa gelince dostum yanlış driver indiriyo olmayasın yada sistemde bi sorun olmasın hata vermemesi lazım
bu siteden girip işletim sistemi ve ekran kartı modelini seçtikten sonra direk siyah olan download sayfasına yönlendiriyo