arkadaşlar hangi kart daha iyidir
ati hd 3850 mi geforce 8800 gt amp mi
8800 GT şimdiki adıyla 9800GT dir!! yani 8800GT ondan çok daha hızlı bırak onu 3870 ve 4830 dan daha hızlı bir karttır
ben senin konuları okumaktan yoruldum sen konu açmaktan bıkmadın:)))
sen 3850 ile idare et ağustos eylül gibi 40 nm Directx 11'li kartlar çıkınca onlardan alırsın şimdilik durduk yere masraf etme.
:) ne yapıyım böle giderse bir kart alıcam heralde
Gelecek için Ati almayın şimdi fanatiğin teki atlar garip sorular sorar sebep:Nvidiada physx desteği var ati ekran kartlarıyla bu oyunları açtığınızda oyun oynanamaz hale geliyor.Nvidia Valve dışında bütün oyun firmalarıyla anlaştığı için Valve firması dışında piyasaya çıkacak oyunların %95 i physx destekli olacaktır!
Nvdia yı senmi kurdun yasin bu kadar emin konuşma belki ilerde ati destekli oyunlar cogalcak nereden bilebilirsinki? ?
BEN SADECE KİŞİSEL FİKRİMİ SÖYLÜYORUM 2 FİRMADA ELİNDEN GELSE *************SOYARLAR BİZİ ONUN İÇİN SAVUNMA FELAN YOK ORTADA GERÇEKLER ACIDIR.NVİDİA NIN CUDA SI VAR ATİNİN DE BENZER BİR PROJESİ VAR AMA YERİNDE SAYIYOR.ATİ HOVER YANLIŞ YAZMIŞ OLABİLİRM DESTEKLİ OLACAK.AMA BU NVİDİA NIN PHYSX İ KADAR ETKLİ OLAMIYACAK
ben hd 3850 de ve geforce 9600 gt de gta 4 oynadım sistemler aşağı yukarı aynı idi ama geforce daha iyi performans verdiğini gördüm ve ben hd 3850 almıştım pişman oldum onu görünce