arkadaşlar peki bu kartlardan hangisi almak daha doğru olur yorum ve oylarınızı bekliyorum.?
Ati HD 5850 mi Geforce GTX 465 mi
GTX465 değil GTX460 alınır.
yorumu olan yok mu başka? hangi kart daha iyi ?????
karşılaştırmayı yanlış yapmışsın gtx 460 mı 5850 mi diye yap.
hd5850 iyidir ama gtx460 ucuz ve kaliteli. en güzeli HD5870 :)):):
MSI tercih ederdim.Kullandıkları komponentler daha kaliteli.
Military Class:
https://www.chip.com.tr/forum/msi ... ozr-ii_t168169.html
overclock yapmayı düşünmüyorum performansta çok fark olur mu ikisinin arasında?
arkadaşlar ben gigabyte 5850 aldım sorma sebebim değiştirme şansım var hala sizce bu kartta kalmalı mıyım yoksa nvdia tabanlı bir kart mı almalıyım para geri iadesi yapamam. Eğer kartı değiştireceksem hangi kartı alıyım lütfen acil yardım !!!!!!!!
kardeşim para iadesi alamazsan HD5850 kötü kart değil zaten. bizim GTX460 ı önermemizin sebebi fiyatının düşük olması para iadeside alamıycaksan hiç değiştirme kartını. Kafana takılacak bişey yok dediğim gibi HD5850 de güzel kart.
nvidia destekli oyunlarda nasıl olur hd 5850 problem yapar mı ?
nvidia destekli derken physx i kapatırsın olur biter. fps olarak düşmez ama görüntüdeki detaylar biraz zayıflıyor. ama aman aman önemli bişey de değil yani kartı değiştirip zarar etmene değmez.
mesela nba 2k10 da oyuncuların efektlerinde bir değişme gözlemledim nvidia ile oynarken bana daha seri geldi hareketleri oyuncu efektleri bu physx yüzünden mi olur. Ben fanatik degilim hangisi iyi ise onu kullanmak istiyorum bu oyunlarda çok fark edilir mi acaba oyun desteği?????
physx i kapatmak fps artışına neden olur. yani açınca oyun akıcı hale gelmez. o sadece görsellik katıyo.
physx nerden kapanıyor şuan bende 5850 var bu kart gtx 460 dan daha mı iyi şimdi ?
oyunlarda çözünürlük ayarı yaptığın yerlerden kapatıcaksın ama zaten kendiliğinden açık olmaz atilerde:)
şimdi bu kart (hd 5850) parasını bir kenara bırakalım teknik özellikleri ve fps bakımından gtx 460 daha mı kötü
şimdi bu kart (hd 5850 ) parasını bir kenara bırakırsak gtx 460 teknik özellikleri ve fps bakımından daha mı iyi yoksa daha mı kötü ? bu konu hakkında yardımcı olabilir misiniz?
Gigabyte 5850 gayet iyi kart.Değiştirmene gerek yoktur.Default ayarlarda %10 civarı 460 dan daha iyi.
Güç tüketimleri de aynı hemen hemen.O.C performansı ve fiyat olarak tabi ki 460 ön planda.