ATİ HD 5970 Yeni Kral ( 1gh O.C)
Ancak yeni sistem dizenler için iyi olabilir.Diğer türlü her türlü oyunda yüksek detayda zaten 40-50 fps alan adam buna para vermesi bana göre biraz mantıksız,verirse de parası fazla geliyodur :) Amma ve lakin kartın hakkını yememek lazım kral kart vesselam.
Kar çok uzun Açık sistem çalışmak lazım bu kartla
alet manyak bişe ama şimdi ona heveslenen adam birde power a para verecek :bide kasa diyelim. piyasada ortalama standarta hiç bi kasaya uymaaz bence. adam incelemede 30 cm den fazla diyo. videoda gtx295 biile yanında minyon duruyo .ama adamın şu sözü hoşuma gitti ''bu kart oyunlara yeni bir standart getiriyo''Son Düzenleme: marosarap ~ 29 Kasım 2009 22:04
yeni kral hd5970 oldu şimdi sıra nvidia'nın fermi atağında
ilk gördüğümde(sen vermeden gördüm adem abi) "sonunda gtx295 e fark atan bi kart" demiştim.
Fehmi çıkana kadar HD6000 serisini duyuracak AMD neredeyse.Kart güzel ama paramız yetmez ekran kartını güncellemeyi düşünüyorum HD5670 alırım herhalde 670 serisiyle gidicem anlaşılan :)
Nvidi'Nın İşi Gerçekten Zor 5970 Süper Bir Kart Ama Nvidianın Cıkardıgı Kartların İşini Ne Kadar İyi iş Yaptıgı Anlaşıldı 6 Ay Önceki Tenknolojiyle Üretilen Kart Başa Baş Gidiyor Kimi Zaman Geciyorda
Aslında Video'Dan Kaptıgım En Önemli Nokta Nvidia'Nın Yazılımsal Desteginin Mükemmel Oldugu Ancak Ati Zincirleri Kırdı Gibi Nvidia Bu Sefer Çok Zorlanıcak Gibi
Ama Ginede Amd Yerlerde Sürünürken İntel Çoşuyor Sanırım Ati Amd'Ye Kazık Atarşasına Yaptı
Yinede yeni nesil bir kartta göre GTX295 iyi performans göstermiş.
ATİ sadece Assasins Cred'de yenilmiş.
10-1 durum.Kartın güç tüketimide GTX 295 e oranla çok daha iyi.
En fazla görülen sıcaklık 75 derece oalrak ölçülmüş.
Ati yi tebrik ediyoruz..
Listede en çok güç tüketen kart ''4870X2''
5850 ise gayet iyi performans vermiş..
6000 serisi ne zaman çıkıcak ve fiyat bilginiz varmı?
bi de 3000 lira gibi bir bütçeyle pc toplamayı düsüünom bana tavsiyede buluna bilir misiniz? İşlemci olarak amd phenım ııx6 black edition'ı düşünüyorum.
KAtkılarınınz için şimdiden teşşekür ederim.