sizce hangisi en iyi performans verir oyunlarda olsun programlarda olsun...
Ati mi Nvida mı arkadaşlar...
Klasik soru yine
Paran varsa cebinde maddi durumun yeterli ise maksimum performansı istiyorsan Nvidia alırsın programlarda nvidia zaten koptu gidiyor cuda ile
Ati daha çok F/P oynar ikisi arasında çok fazla fark yoktur nvidia alırsan kartlar birlikte yanında teknolojide alırsın (Physx, cuda yazılım tarafında elin güçlü olur)
İkisininde amacı aynı grafik işleme ;)
Klasik soru yineKatılıyorum. Parası olan gider nvidia alır. Performans oalrak nvidia atinin biraz önünde bi kart. Ama biraz. F/P olarak atiyi tercih ederim bütçem kısıtlıysa. Bütçem bolsa nvidia.
Paran varsa cebinde maddi durumun yeterli ise maksimum performansı istiyorsan Nvidia alırsın programlarda nvidia zaten koptu gidiyor cuda ile
Ati daha çok F/P oynar ikisi arasında çok fazla fark yoktur nvidia alırsan kartlar birlikte yanında teknolojide alırsın (Physx, cuda yazılım tarafında elin güçlü olur)
İkisininde amacı aynı grafik işleme ;)
saolun arkadaslar pızzayı bıraz az yıyıp Nvdia alıcaz artık:)
QUADRO FX serisinden birisini al
)))
Arkadaşlar MSI gtx ddr5 1gb 256 bit ekran kartını almayı düşünüorum ne dersiniz?
GTX serisinin hangisi ama
GTX560, GTX460, GTX560Tİ, GTX550Tİ .... varda var yani ;)
gtx 460 kardesım sence nasıl bır kart herseyı tamamladım ekran kartı konusu harıc kımı dıo hd6870 al kımı dıo gtx560 al ama sımdılık param gtx460 yetıor eger bu saydıklarıma degıcekse para gecınce elıme onları alırım degmıcekse gtx460 alıcam bazı sıtelerde zotac gtx460 yerın dıbıne sokmuslar ama msı almayı dusunuorum ben...
Alacaksan Giga yada MSI Cylone GTX460 öneririm GTX560 GTX460'ın hız aşırtılmış bir versiyonu yani yeni isimlendirme ;)
Elimde 2 adet GTX460 var ancak işlemcim yüzünden tekini kullanıyorum ve şuan full hd de bir kaç oyun dışında en yüksek detaylarda açamadığım oyun yok ve OC potansiyeli çok yüksek bir kart
Ben Nvidia kartları daha çok severim ama F/P da AMD kartlar daha makul fiyatlarda GTX460 yada 6870 alırsan pişman olmassın
Ama ben 460'ı öneririm Physx cuda gibi teknolojilerle geliyor.
http://www.teknofiyat.com/?search=GTX+460+1GB
370 TL ye 460 almaktansa aynı paraya 6870 alın daha iyi.
vatan bilgisayarda %25 indirim var arkadaslar fıyatlar fena dusuk istersenız bır goz gezdırın gtx560 ın yolu acıldı gıbı:)
grafık ıcın saol kardesımde nvıdıa sagladıgı physx yada cuda teknolojılerı hd6870 de varmı ben pek bılmıorum atiyi?
Eğer GTX460 alacaksan ben bunu tavsiye ederim bir miktar OC lu geliyor kendisi dediğim gibi GTX560 alma GTX460'ın frekanslarının arttırılmış halinden başka birşey değil.
GTX560Tİ bütçen yetiyorsa tavsiye ederim güzel bir kart
http://www.vatanbilgisayar.com/E ... ils.aspx?I_ID=47944
Atide cuda ve physx gibi teknolojiler yok kartı alırsın sadece
leadtek gtx560 ti bu marka nasıl zotac ı pek begenmıorlar bırde msı gtx560 twiin frozer var buda ti serisimi?
Konuyu tek başlık altında toplayalım dağınık olmasın ;)
Physx oyunlarda çevre ile olan etkileşimde kullanılan fizik motorudur binaların yıkılması vs vs
http://www.youtube.com/watch?fea ... edded&v=9_UNRp7Wrog
Cuda ise C+/C++ üzerine yapılan nvidia onaylı (cuda destekli) programların işlemci yerine hesaplamayı GPU ya yaptırmaya yarıyor GPU ların paralel işlem gücü CPU lardan kat kat üstün video editleme render film izleme converter gibi işlemlerin daha hızlı olmasına yarıyor.
Zotac markası daha önce kullandım bir sorun yaşamadım ama GTX460 Cylone kullanıyorum 2 adet var 2 side OC konusunda beni yarı yolda bırakmadı gayet serin ve sessiz çalışıyor kalite kokuyor kart :D
Leadtek GTX560Tİ de güzel kart yalnız türkiye'de
garantiye gidersen sorun yaşama ihtimalin yüksek distribütörleri pek doğru iş yapmıyor msı GTX560 twin frozer da GTX560 işte Tİ olmayan tavsiye etmem GTX460'ın oclu halinden başka birşey değil
İlk msjımdada belirttiğim gibi
***Paran varsa cebinde maddi durumun yeterli ise maksimum performansı istiyorsan Nvidia alırsın programlarda nvidia zaten koptu gidiyor cuda ile
İkisininde amacı aynı grafik işleme ;)***
kardeşim bende nvdia cıyım ama ekran kartı sıralamalarında 6870 gtx460 gecior işte buda benim kafamı karıstırıor ya bıraz daha verip gtx560 ti alıcam yada 6870...
Performans olarak 6870 önde GTX460'ın evet ama bana sorarsanız biraz daha bekleyin dolar ve yeni seriler gelene kadar bir kaç model daha çıkar gibi orta-üst seviye arasına
GTX560 Tİ alabiliyorsanız alın yoksa 6870 alın
http://www.donanimhaber.com/ekra ... rinde-calisiyor.htm