arkadaşlar ekran kartını hangisini almalıyım sizce:
http://www.vatanbilgisayar.com/productDetails.aspx?I_ID=38840
http://www.vatanbilgisayar.com/productdetails.aspx?I_ID=34677
şimdiden teşekkürler...
Ati mi? Nvidia mı?
- 1
- 2
arkadaşımda 4850 var .. gta 4 oynarken en düşük seviyede bile kasıyo.tabi işlemci ve ram inde çok etkisi var ama alıcaksan 4890 al derim bende ondan aldım çünkü ;)
HD 4850 ile bütün oyunlar rahatlıkla oynanabilir. Arkadaşının yazılım veya donanım kaynaklı bir sorunu olduğu muhakkak. Yazılım olarak; sürücüler güncel olmayabilir, sistemde virüs olabilir... Donanım olarak da; ısınma sorunu olabilir, darboğaza sebep olan bir donanım olabilir, PSU yetersiz olabilir. Sistemi görüp değerlendirmek lazım.
işlemcisi ve anakartı eski abi büyük ihtimal ondandır..
emre arkadaşım. HAngi ekran kartını almayılıyım demişsin ama şöyle bir durum var. Şimdi senin İntel işlemcin varsa Nvidia al. Amd işlemcin varsa Ati al. Çünkü böyle ikili yaparsan başta yazılımsal olarak öne geçersin. Piyasaya çıkan oyunların büyük bir kısmı Nvidia için daha uyumlu olarak yapılıyor. Eğer işlemcinde İntelse Nvidia'yı al derim. Zaten gösterdiğin ekran kartları arasında neredeyse fark yok. İkiside üreticinin üst seviye ekran kartları.
tabloya göre gts 250 hd 4850den iyiymiş işlemcimde intel. peki o zaman gts 250nin pixel ve vertex shaderi kaçtır arkadaşlar oyun oynarken en çok bu sıkıntıyla karşılaşıyorum...
Kartınız eski olduğu için sorun yaşamaşsınızdır. Bunların hiçbirinde sorun olmaz.
sen gts yi al hiç bi sorun çıkarmaz..
saolun yardımınız için... peki bu ekran kartının pixel ve vertex shaderinin kaç olduğunu bilen varmı??
4.0 . Direct 10.1 destekliyor.
GTS250 al hem daha hızlı ve yanında PHYSX ve CUDA özellikleri gelecek
ayrıca ati ler daha çabuk yanıyo o.c. de falan nvidia daha dayanıklı hiç düşünme bence
ati diyorm ama nvidia nın gtx295 modelinide unutmayalım(choq eziq bi ekran kartı ama)
NVIDIA daha iyidir. Hem de GTS 250 modeli 4890'I geçer.
GTS 250: Crysis: 38 fps
Unreal Tournament 3: 43 fps
World in Conflict: 82 fps
Company of Heroes:36 fps
HD 4890: Crysis: 54 fps
Unreal Tournament 3: 83 fps
World in Conflict: 80 fps.
Company of Heroes: 53 fps
GTS 250 iyidir ama 4890'ı geçemez.Bir tek WiC'de geçmiş.4850'yi geçer demek istedin sanırım:D Bana sorarsan ati al.Daha ucuz.Aradaki fiyat farkı aradaki perfomans farkına değmez.
arkadaşım Hd4890 almanı öneririm. şöyleki atinin fiyatları nvidia ya göre daha ucuz bir kaç yıl sonra pcyi yenilediğinde crosfirex yapabileceğin bir anakart alırsın HD4890nı yeni alacağın kartın yanına takarsın o kartlar sana en az 4-5 yıl gider sorunsuz oynarsın.
arkadaşlar hd 4890 nerden çıktıki ben size gts 250 ile hd 4850 yi karşılaştırın diyorum ayrıca 200-250 tl arası bişi alıcam ekran kartını.. yapmayın..
- 1
- 2