ati mi nvidia mı ?
ati mi nvidia mı ?
- 1
- 2
En başa dönüyoruz yine. Kim bilir bu soru bu forumda kaç defa sorulmuştur? Yakında Intel'mi AMD'mi diye de konu açılır. Tarih sürekli tekerrür ediyor.
En başa dönüyoruz yine. Kim bilir bu soru bu forumda kaç defa sorulmuştur? Yakında Intel'mi AMD'mi diye de konu açılır. Tarih sürekli tekerrür ediyor.Açıldı bile: https://www.chip.com.tr/forum/intel-mi-amd-mi_t174796.html
Forumda sürekli aynı tartışmalar. Kaç defa diyoruz bir çok kez aynı konu açıldı, forumda biraz araştırma yapın. Ama yinede sürekli açılıyor aynı konular. AMD'nin şu işlemcisimi daha iyi yoksa Intel'in şu işlemcisimi, ATI'nin şu grafik kartı modelimi iyi yoksa nVidia'nın şu modelimi diye soru sorsalar doğru düzgün cevaplar alırlar ama böyle sorular sorduğu sürece çoğu üye tarafından hep aynı cevabı alacaklar ; "Forumda biraz araştırma yapın, ne kadar fazla aynı konu açıldığını göreceksiniz. " .
Böyle bir genelleme yapılamaz. Hani deseniz giriş seviyesinde, orta seviyede, üst seviyede ve high-end seviyelerde hangi firma daha iyi ürün çıkarıyor diye. Farklı açılardam ele alıp bazı cevaplar verilebilir belki. Mesela bence giriş ve orta seviyede ATI, orta-üst ve en üst seviyelerde bir oyun pc'si için Nvidia derim. Ati daha uygun fiyatlara daha iyi çözümler üretirken üst seviyelerde çıkardığı kartlarda yazılım eksikliğinden dolayı yetersiz. Fakat Nvidia PhysX ve Cuda gibi özellikleri ile üst seviyelerde mükemmel ve eksiksiz ürünlere sahip. Lâkin giriş seviyesinde Nvidia alıcağınıza ATI'den aynı fiyatlarda biraz daha fazla performans veren ürünler alabilir. Özellikle geride bıraktığımız senelerde bu oldukça gözle görülür yüksek düzeylerdeydi.
ya arkadaşlar şöyle abduruk zubduruk konular açmayın ne olur ya.
Açılsın hocam açılsın ki kafamız biraz daha şişsin..
Ben bıktım uyarı yapa yapa..!
5 aylık forum konusu hortluyor.2 haftalık konuya halen saçma sapan mesaj geliyor.
Onları okumak zorundamıyız ? Yeter artık yahu.Bilerek mi yapıyorlar..
Yok abi anlamıyorlar. Nato kafa nato mermer.
valla adem usta çok haklısın.
OnBoard.
Açmayın şu konuları cidden yeter ya. Google var, Bing var, Yahoo! Search var, Chip'in arama motoru var, klavyeniz var, mouseniz var, tıklayabiliyorsunuz, yazabiliyorsunuz. Buraya yazana kadar oraya yazsanıza ya :)
yok atilla kardeş bunlar anlamazlar
bunların amacını ben çözdüm.
atıyorlar ortaya yemleme bir konu sonra biz de birbirimize giriyoz ati mi nvidiamı diye
onlarda kıs kıs gülüyorlar inanki.
Diyorum ya işte nato kafa nato mermer :)
Ya arkadaşlar sanki siz ilk üye olduğunuzda böyle aptal konular açmadınız. Herkes açmıştır mutlaka, ben de açmışımdır. Uyarı göndermek yerine niye uzatıyosunuz? Ha gönderdiniz de hala müdahele edilmediyse boşuna uzatmayın. Bırakın konu gerilerde kalsın. Bu şekilde ne böyle konuları açanlardan, ne de "Kesinlikle nVidia" diye cevap verenlerden bi farkınız kalmıyo.
Bu işlerin ilk'i sonu olmuyor malesef Batıkan. Arama motoru her sitede olan birşey ve dantel gibi süs olarak konulmuyor. Hepsini geçtim konu açarken konu başlığının altında listeleniyor. Daha ne olsun telefonla mı bildirsinler bu konudan var diye.
Şu anda ramzan davulcusunun bilgisayarındaki ekran kartı en iyisi
Ben öyle düşünmüyorum. Teknoloji durmuyor devamlı gelişiyor. Nvidia iyi bir kart çıkarıyor en iyi Nvidia oluyor. Ati daha iyisini çıkatıyor en iyi Ati oluyor. Bu böyle devam ediyor-edecek. O zaman herkez 2008 yılında açılmış konulara baksın çok mu akıllıca olurdu? Gidip 2 sene evvelin en iyi ekran kartını mı alsın. Konuyu açan yeteri kadar pişman olmuştur zaten!
- 1
- 2