S:A arkadaşlar ben ati mobility radeon HD 3470 ekran kartı kullanıyorum bü gün bilgisayarı inceliyordum ve ne göreyim (aşağıda link olan sitede)256 ekran kartnı 512 gösteriyordu sizce bu doğrumu yanlışmı internettende baktım 256 heralde benim pc kafayı yemeye başladı:)
xp pro kullanıom
lnk=www.resimupload.com/ds206107316_Screen_Snaper_Image312.html
ati mobilty radeon HD 3470 256-512?
1. Si Ekran kartının Hem 256MB olanı Hemde 512 Olanı mevcut olabilir.
2. Diyelimki böyle değil , yada 256/512 MB sizinki ram desteği ile 256/512 olduğu için 512 mb mış gibi çalışmaya çalışıp, özelliklerde öyle gözüküyor. Bir örnek daha vereyim Benimde ekran kartım 512/1024 şuan 4 GB ram ile dxdiag tan baktığımda 1919 MB kullanılabilir bellek diyor. Bu çok fazla bişeyi ifade etmiyor. İsterde 2 GB yazsın. Önemli olan kartın kendine has fabrika çıkışı kendi değerleridir. Yani fazla uzatmayım. Herhangibir sorun değil bi sizin için.
Belki 512 MB olan modelleri de vardır, üretici ekstra rem modülü koymuştur, belki de yazılım yanlış gösteriyordur. GPU-Z ile de bakabilirsiniz.
(2. Diyelimki böyle değil , yada 256/512 MB sizinki ram desteği ile256/512 olduğu için 512 mb mış gibi çalışmaya çalışıp, özelliklerdeöyle gözüküyor) <-----diyonya____ peki aynı performasnlamı çalışır 512 nin performansı gibi yoksa 512 gözükür 256 çalışır öylemi
arkadaş bende dxdiag dan baktım ordada 512 diyor bir soru daha win7 de kullandım ama her yerinde 256 256 256 yazıyor sence bunun sebebi nedir şuan xp 32 bit kullanıom
Resim koyabilir misiniz? GPU-Z resmini de ayrıca.
normal baktığım bu =www.resimupload.com/ds206107316_Screen_Snaper_Image312.html
gpu z de bu =http://www.resimupload.com/ds676585067_ScreenSnaperImage.html
bir soru daha ben suan xp 32 bit kullanyom buda ramimin bir kısmını kullanamıyorum demek bunu ekran kartına bir faydası olurmu yani kullanmıyorya takfiye gibi
NOT_=4gb ram war laptopta
Yok, etkisi olmaz maalesef. Ama sistem ve bütçe müsaitse Windows 7 64-bit tavsiye ederim.
Çünkü 7.9 üzerinden puan veriyor Windows 7. Vista 5.9 üzerinden veriyordu.
saol ekran kartını güncelledim yine aynı oldu
sence bu puanlar iyimi
LİNK: http://www.resimupload.com/ds938221076_2.html
İyi, daha ne olsun o sistem için...
suan ama 4 gb fashla readyboots tan yararlanıom:)
yani bulduğumuzu kullanyoz:D
sana bir soru sorcam bu sistem nfs undercoveri kaasmadan ve ya donmadan oynanırmı
Oynar sanırım ama net birşey diyemem. Kurup denemelisin...
bir soru daha ama son gpu tool diye bir program war DI anu kulanyodum overclock icin ufak tefek am şimdi hiiiiiiiiiiiç bir yerde bulamıyom o programı internette bir yardmcı olurmusun bu program öldümü kaldımı sağ :)
eğer bulursan linkinide werirmisin