Yeni bir bilgisayar toplıcam işlemci ve anakarta karar verdim fakat ekran kartı hangi model olsun diye karar veremedim.Sürekli oyun oynıyacagım için ATI HD 4650 ile günümüz oyunlarını oynıyabileceğimi düşünüyorum.Bildiklerinizle yardım ederseniz sevirinirim.
ATI & NVIDIA Ekran Kartı Önerisi .!
- 1
- 2
150-200 TL Guc kaynagı ise 420 watt.
ati'nin verdiği görüntüden memnun yalnız kartttan memnun degilim. monitör giriş vidaları yalama oldu sökerken dvi ucunda takılı kalıyo pense ile söküp yerine takıyorum. ayrıca fanları çok kötü çabuk bozulan fanlar . nvidia denemedim ama güzel diyorlar.
Teşşekür ederim . NVIDIA 9600gt alırım ATI Sorun cıkarıyorsa , ama öyle bişey olcagını sanmam kullananlar çok memnun .
bende oldu ama .. :) neyse sen seçersin. verdiği görüntüden şikayetçi deilim tbi.
Aynısını bende düşünüyorum arkadaşımda var cod 5 ,FIFA 10, PES 10 günümüz oyunlarında hiç bi sorun yok .
Alcak olanlara bende bunu tavsiye ederim teşekkür ederim .
Peki bu Güç Kaynağından sorun çıkarabilirmi. ?
buna bir bak;
http://www.vatanbilgisayar.com/z ... ils.aspx?I_ID=39317
2-3 yıl işini görür
neredeyse tüm oyunları son çözünürlük açar
Peki ATI 4650 nasıl önerirmisniz yoksa NVIDIA mı ?
hd4650 önermem oyun oynayacaksan 9800gt veya 9600gt al
Tamam kardeşim teşekkür ederim yorumlarınız için.
Peki bu güç kaynağı için ne diyorusun kaç watt olsun..Kasaya daha tam karar veremedim ona göre güç kaynağıyla bağlantılı bir kasa alayım .
O bütçeye 9600 GT alırsan yazık edersin.Çünkü çok daha iyi kartlar var.
Bütçen yetiyorsa DirectX 11 destekli kart al.
AXLE HD5750 1024 MB, PCIExp Ekran Kartı, DirectX 11, DDR5, 128 bit, 700/4600
POWERCOLOR - HD4850 PCS+
Bu listede Nvidia 9600 GT yok.Çünkü bu kartların çok altında.
Ya 4850, zaten 9800 GT'den iyi.Ya 4850'yi ya da 5750'yi al.
Arkadaşım benim oynıyacağım oyun Knight OnLine ve Pes Serisi.FazLa Para vermeye gerek yok onun için Dx11 Filan fazla kaçar benim için sadece bu tür oyunları oynayabilecek bi ekran kartı almam lazım.Onun için bu bütçeyi fazla aşmamam lazım ve power supply kaç watt olsun araştırdım forumda 400 watt yetersiz kalıyo ve donmalar oluyormuş ona göre bi kasada alayım.Teşekkür ederim .
Kasamı daha almadım onun için ekran kartında sorun çıkarabiliyormuş kasayıda ekran kartının yeterli bulacağı bir güç kaynaklı alacağım.
TAVSİYE EDECEĞİNİZ KASA VARSA MARKASINI VEREBİLİRSİNİZ.
Size en uygunu bu şekilde o zaman.
Kasa: Gigabyte GZ-X2 420W Atx Kasa Siyah
Ekran kartı: Palit 9600 Smart 512 MB/1 GB 128Bit DDR3 16X
Ekran kartını nvidia alırsan iyi bir seçim yapmış olursun ama anakartına göre seçim yap pcı-e X16 olacağı kesin de model olarak uygun seçmen gerekiyor ama 200 tl ye güzel bir kart alırsın tabi doğru yerden de alırsan tam olur mesela vatanbilgisayar dan tavsiye etmem.Gold bilgisayar dan alırsın daha iyi.
Neden peki gigatekden alıcam zaten tanıdık orası.
Palit : http://www.exa.com.tr/palit/ekra ... _9600-334-8789.html
Bunu almayı düşünüyorum. Anakart Gigabyte 770TA DDR3 Destekli bunu alcam anakart olarak.
- 1
- 2