merhabalar ilk olarak sitenizi incelemedim fakat acil yardıma ihtiyacım oldugu icin ekran kartı için bilen bi arkadaştan yardım almak istedim... sorum şu şekilde...
benim pc kendimin bildigi kadarıyla bilgisayarımın özelliklerini ilk başta sıralayım ...
sistem sistem windows xp
wersiyon 2002
servis pack 2
bilgisayar intel pentium 4 CPU 3,00 GHZ
3,00 GHZ 504 MB RAM EKRAN KARTIMDA ATİ RADEON 10 50
bir kac gün önce ekran gelmiyordu bilgisayarcıya götürdüm bana ekran kartıının yandıgını söyledi ekran kartını cıkarınca görüntü geliyor dedi bende tamam dedim yandıgını nasıl anladın dedim ekran kartının üzerinde olan 3 5 tane yuvarlak bina şeklinde parcalar yandıgını gösterdi tamam dedim ama saglıklı bi cvp alamadım..
sorum şu şekilde olacak ben sürekli pc ile enternette olsun oyun olsun ugraşan birisiyim pc den fazla anlamıyorum kendim kuruyorum okadar......
şimdi benim ekran kartım maden yandı ise ben yeni bi ekran kartı almayı düşünüyorum benim ekran kartım ati radeon yani yanan ekran kartım 10 50 call of duty 4e kadar oyunuyordu 5 6 7 yada yeni cıkan oyunları pes 2011 oynamıyordu 2010 oynuyordu madem deiştirilmesi gerekiyorsa ben hangi ekran kartını almalıyım fiyatı cazip ama işlevi iyi olan birekran kartı olsun istiyorum bu yazdıgım oyunları crysis 2010 call of duty 678 serisini kaldıracak yani yeni cıkan oyunlarda 3,0 shader destekli diyor bu kırıtıerlere uyacak bi ekran kartı önerebilirmisiniz hangi ekran kartını alayım ekran kartı alınca ramıdamı yükseltmem gerekli bana yardımcı olan arkadaşlara şimdiden çok teşekkür ediyorum lütfen yardımcı olun..........