merhabalar
3 gün önce internetten ati 1650 512 mb 128 bit ekran kartı sipariş ettim ancak bilgisayarda sistem bilgisinden baktığımda 32 bit olarak gözüküyor.Bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim.
Çünkü ben dahil bir çok insan bu şekilde mağdur duruma düşüyor.
Kartı aldığım yere mail çektim ama istediğim cevabı alamadım ve artık cevapta vermiyorlar.
duruma göre dava açmayı bile düşünüyorum
ati radeon 1650 ekran kartı
Baba naptın ya dava açsaydın para ödeyen sen olurdun.Senn o 32 bit gördügün işletim sistemin.Ekran kartınla alakası yok.Evet 1650ler 128 bit.Bundan şüphen olmasın.Artık 32 biti üretmek 128biti üretmekten zor.
64 bitlik vistamı kullanıyorsun ? eğer kullanmıyorsan mahkeme salonunda çok iyi dalga geçerlerdi senle
işletim sistemleri 32 ve 64 bit olrak üretilmekte senin ekran kartın da bellek veri yolu128bit yani sen elma ile armutu bir birine karıştırmışsın biri donanımla alakalı birisi ise yazılımla alakalı
Arkadaşlar söylemiş! 32-Bit seni işletim sistemi ile alakalı ya da yazılımla. Ekran karının biti değil o gördüğün 32 ifadesi.
Ayrıca ufuks un dediği gibi isteselerde 32-bit üretemezler zaten :)
Senin kartın 128-Bit tir. İstersen Everest Home programı ile bi sistemini incele ekran kartına 128 bit yazacaktır.
ne yapim yaw adamlar cevap yazmadılar bi arkadaşta bu konuları çok biliyor ya onun gazına geldim.Ama harbiden de beni kandırırlarsa valla o salonda bende sürünürüm onlarda
amaç bu durumlarda mücadele etmek
ayrıca benim işlemcim pentium d 64 bit onun etkisi var mı?
ayrıca yardımlarınızdan dolayı çok sağolun allah razı olsun