arkadaşlar ben dün gece win7 yükledim ama bir türlü ekran kartımı desteklemedi ati nin sitesinden baktım win7 ile uyumlu sürücü yok bir çözüm yok mu ? :(
Ati Radeon 9200 series&Windows7
- 1
- 2
Vista uyumlu sürücüyü yükle.
Vista uyumlu sürücüsü de yok!
yok mu ya yardım edecek gerçekten çok zor bir durumdayım
kaldırdım ama kurulumu mevcut çözüm bulunca direk yükliyecem
Sanırım sizin ekran kartınız için ne Vista nede Windows 7 sürücüsü var. O ekran kartında ısrarcı iseniz. Tek bir yol var :
XP sürücülerini uyumluluk modunda yüklemeyi denemek. Bunun için sürücü yükleme dosyasının üstüne gelip sağtık - özellikler - uyumluluk -XP SP3 seçip o yükleme dosyasını çalıştırmak. Ama bu performans sorunlarına veya mavi ekran gibi hatalar almanıza sebep olabilir.Yani biraz idareten ve son çözüm bu. Ama ufak bir bütçe ile 2. el bir ekran kartı alıp hiç de uğraşmadan Windows 7'yi kullanabilirsiniz.
ne kadara patlar bize mesela uygun özellikte ve ekonomik olarak ne önerirsiniz ram ise 512 gerekirse ona da bir el atalım isterseniz..
Ekran kartı olmuyorsa ısrarcı olmanın anlamı yok değil mi yani
evet önerinizi bekliyorum
gerek yok win 7 tamamen sisteme oturunca iyi bir bilgisayar almak daha mantıklı olur
şuanki ekran kartım agpli
şuanki ekran kartım
Ayırdığınız bütçe ile internetten yada etrafınızdan bakacaksınız. Yalnız anakart anasayfasına bağlanamadım bir türlü pci destekliyormu diye ama %99 desteklemiyordur. Alacağınız kart agp olmalı.
Tahminen alabileceğiniz ekran kartı x1550, x1950., Fx5500... şeklinde olacaktır. En azından bu kartlar Windows 7 altında çalışır. Hatta Aero özelliğini bile kullanabilirsiniz. Üstelik bu saydığım ve bu sınıf kartlar çok PSU'yada ihtiyaç duymaz...
Değerli yorumlarınız için çok teşekkürler ben rastgele bir bilgisayarcıya gittim geforce 256mb agp aldım win7 tanıdı şuan takır takır çalışıyor
Sağolun :)
model geforce fx 5500
Evet aeroyu çalıştırdı :) 40 ytl idi (ikinci el :)) benimkini verince 128 olanı adam 15 tl indirdi bize 25 e patladı ram ise 512 idi 768 e yükselttim toplamda 40 ytl gitti
- 1
- 2