Ekran kartından kaynaklandığını sandığım bu sorun daha önceleri yoktu nedeni nedir acaba?
Ati Radeon 9250 (128mb) Agp Sorunu
Sadece bu oyunda mı oluyor ? Başka oyunlarda oluyor mu diye bak.Ekran kartı driverlarını kurdun mu ?
Ne kadar doğru bilmiyorum ama bir söylentiye göre EA Sports'un oyunlarında ATı ekran kartlarında bir sorun oluyormuş.Bunu nVidia'nın yaptırdığı söyleniyor.Kendi kartlarını daha fazla satmak için... Ama sadece bir söylenti.
blackhawkmilan31Ne kadar doğru bilmiyorum ama bir söylentiye göre EA Sports'un oyunlarında ATı ekran kartlarında bir sorun oluyormuş.Bunu nVidia'nın yaptırdığı söyleniyor.Kendi kartlarını daha fazla satmak için... Ama sadece bir söylenti.bizim eski mahallelerdeki dedikodulara benzio ya bu:)bu arada sen ati'nin sitesinden kartınla uyumlu en güncel sürücüleri indirip kurmayı dene veya oyunların cozunurlugunu falan degistirmeyi bi dene bide...
Daha önce olmuyordu driver olarak kurulu olan sürüm bu 6-11-pre-r300_xp-2k_dd_ccc_wdm_38185 ati nin kendi sitesinden almıştım..
Sadece oyunlarda değil masaüstü boşken mousela işaretleme yapıyorum ardında mavi lekeler bırakıyor..
Temassızlık olabilir.Ekran kartını çıkar, slot ile temas eden yüzeyini bir silgi ile temizle.
elazığlıbizim eski mahallelerdeki dedikodulara benzio ya bu:)Son Düzenleme: blackhawkmilan31 ~ 02 Eylül 2007 23:37
blackhawkmilan31elazığlıbizim eski mahallelerdeki dedikodulara benzio ya bu:)
Şimdi neden bilmiyorum hala ama o zaman anakartta onboard ekran kartı olduğu için çakışma oluyor diye düşünüyordum.
Monitöründen kaynaklanan bi problem de olabilir mümkünse monitörü başka bi bilgisayar da dene...
blackhawkmilan31Temassızlık olabilir.Ekran kartını çıkar, slot ile temas eden yüzeyini bir silgi ile temizle.Kartı tamamen çıkardım temizledim malesef herhangi bir düzelme olmadı..
-----------------o-----------------efsanefenerli1907Monitöründen kaynaklanan bi problem de olabilir mümkünse monitörü başka bi bilgisayar da dene...Monitörü başka bilgisayarda denemek yerine evdeki ikinci monitörü denedim ama bir değişiklik olmadı..Sanırım sorun ekran kartında ama neden kaynaklandığı konusunda bir fikrim yok..
Yardımlarınızı ve düşüncelerinizi bekliyorum..
Son Düzenleme: mrtaxy ~ 03 Eylül 2007 20:58