Ekran kartı alcamda ATI Radeon 9250 iyi mi
ATI Radeon 9250
Malesef söylediğin kart o kadar eski ki piyasadan kalkacak anlatabiliyor muyum?
Bütçeni söylermisin? Radeon 9250 gerçekten çok eski bir kart. Eğer anakartında AGP slotu varsa onun yerine Sapphire Radeon HD 3650 almaya çalış.
BatıkanDoğanBütçeni söylermisin? Radeon 9250 gerçekten çok eski bir kart. Eğer anakartında AGP slotu varsa onun yerine Sapphire Radeon HD 3650 almaya çalış.Kesinlikle
Üzülme hayırlısı olmuş o karta para verilmezdi bence...
Hayırlı olsun. ATITool'la biraz overclock yapıp, Call of Duty 4'ü hatta belki Crysis'i bile oynayabilirsin. ATITool'un nasıl kullanılacağını öğrenmek için Google'da arama yap. Program kendisi otomatik kartın GPU'sunu ve bellek frekansının çalışabileceği en yüksek hızı kendisi belirleyebiliyor. Senin yapman gereken "Find Max Core" ve "Find Max Mem" seçeneklerini kullanman.
BatıkanDoğanHayırlı olsun. ATITool'la biraz overclock yapıp, Call of Duty 4'ü hatta belki Crysis'i bile oynayabilirsin. ATITool'un nasıl kullanılacağını öğrenmek için Google'da arama yap. Program kendisi otomatik kartın GPU'sunu ve bellek frekansının çalışabileceği en yüksek hızı kendisi belirleyebiliyor. Senin yapman gereken "Find Max Core" ve "Find Max Mem" seçeneklerini kullanman.9250 ile crysis i nasıl oynayacak acaba bir daha düşün???
Reborn919250 ile crysis i nasıl oynayacak acaba bir daha düşün???Oynamaktan öte çalıştırmak diyeyim. Oynabilirliği az ama çalıştırıyor. Eğer sen çalıştırmaz dersen, denemek serbest.
O ekran kartı crysisde öyle kasar ki oyundan hiç bir zevk alamazsın.Ayrıca kartın yanma olasılığı da yüksek.Çünkü grafik kaynaklarını çok fazla kullanan bir oyun
merhabalar arkadaslar...benim pc dede aynı ekran kartı var ati 9250 ..benim sorum da şu...pixel shadder 2,0 destegi varmı bu ekran kartının?oynamak istediğim bi oyun var ve sistem gereksinimleri pixel shadder 2,0 istiyor...eger ati raden 9250 de yoksa bu özellik bana tavsiye edebileceginiz bir ekran kartı var mı acaba bu özelliğe sahip ve uygun fiyatlı...yardımcı olursanız çok sevinirim...
pc özelliklerim...
İntel pentium 4 2.40 ghz
1gb RAM
Hayır 9250de Pixel Shader 1.4 desteği var o oyunun çöz<ünürlüğü detay seviyesini falan düşürürseniz belki biraz daha rahat oynayabilirsiniz.
arkadaşlar tamam ekran kartı önemli fakat ram i de öğrenirsek , oyunlar hakkında daha açıklayıcı bilgi verebiliriz..hatta işlemciyi bile sölerse daha iyi olur..
1 gb ram ile crysis oynanıyorken , 512 ram ile oynanmıyor aynı ekran kartında !
Oyun açoldıktan sonra hata verip kapanıyor...hata da pixel shadder 2,0 ile ilgili bi hata.peki benim pc özellilerime uyacak daha iyi bi ekran kartı ne önerirsiniz?maddi olarak da uygun bişey arıyorum ...yardımcı olursanız sevinirim..şimdiden teşekkürler :)
intel pentium 4 2,40mhz
1gb ram
bütçe 100lirayı geçmeyecek bişey olmalı ...