Arkadaşlar çok uzatmadan Sorunuma geçeyim S4 League adlı bir oyunum var ve şu arlar ekran kartımla ilgili belli sorunlar yaşıyorum bu oyunla ilgili oyuna girdiğimde ana menüde hiçbirşey olmazken oynamaya başladığımdan 15 saniye sonra yavaş yavaş kasılıyor en sonunda donuyor ve 'S4 Leaguebir hata ile karşılaştı ve kapatılmasi Gerekiyor 'hatasini aliyorum ... İnternette yaptığım araştırmalra göre bu hata ekran kartından kaynaklanıyormuş... Ekran Kartımın En guncel Surumunu AMD ' nin sitesinden indirdim ancak sorun devam ediyor...Bu hatanın belli oyunlarda oldugunu dusunuyorum.Mesela S4 'ü çalıştıramazken Mount&Blade 'i çalıştırabiliyor vb. Cevaplarınızı Bekliyorum (lutfen bir çözüm bulun)
Ekran KArtım: ATI Radeon Hd2600 Pro
Bellek Boyutu:1 Gb
Ram: 2.0 Gb
ATI Radeon HD 2600 Pro vs. S4 League Yardim !!
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
8 mesaj
OP Taze Üye
8 mesaj
İşletim Sistemim: Windows Xp Professionel
Perfect XP SP3
Son Düzenleme: _DynasTsy_ ~ 04 Ocak 2010 22:28
Yıllanmış Üye
467 mesaj
k.bakmayın unutum sizi)) kardeş yanılmıyorsam Perfect XP SP3 şletim sisteminiz normal bir işletim sistemi değil yhani yamalı bir işletim sistemi perfect dediğine göre:bence sorun işletim sistemninden kaynaklanıyor olabilir işletim sistemini değiştirmenizi öneririm yamasız bir iletim sistemi kullanırsanız sorununuz muhtemelen düzelecektir...