kusura bakmayın arkadaşlar akşamdan akşama giriyorum internete bu yüzden cevaplar gecikti :)
sedyamer:
hmm ondan bende pek emin değilim ama galiba power sup 460w almayı düşünüyorum
o_uzhan:
seni ne ilgilendirir bi bildiğim var belki derdine ne oldu yazsam napacan gelip senmi alacan parasını senmi verecen bişey danışıyoruz şurda
cash31:
moniter 22" almayı düşünüyorum 20" de olur ve 1920x1080 di galiba illaki bu çözünürlükte olması gerekmiyo 1280x1024 de olur ben sadece crysis serisi yeni çıkacak olan crysis 2 de dahil nba 2k11-10 nfs serisi colin mcrae dirt 2 gta serisi gibi oyunları rahatlıkla orta kalitede oynayabiliyim bana yeter yani ultra high kalite meraklısı değilim :) senelerdir kullandığım pc sağolsun en düşük kalitede oynadığım için çoğu oyunu alıştım yani bide aklıma bişey takıldı verdiğin linkte 512 mb yazıyo 5670 içinde 9800gt içinde onlar 1gb değilmiydi
boracalin:
hmm verdiğin tabloya baktım kafam karıştı şimdi diğer yorumlara baktığımda 9800gt alasım geliyo o tabloda biraz ikileme düştüm
körfezliyiz:
yok o olmaz 250tl pahalı 9800gt vatan bilgisayarda 170tl falan aralarında baya fark var o yüzden olmaz ama yinede teşekkür ederim ilgin için
hepinize çok teşekkürler ilginiz için bi tek bunlar kaldı aklımda bu sorularımda cevaplarsanız büyük ihtimal kararımı vermiş olurum