Arkadaşlar bu kullandığım ekran kartı DirectX10 nu destekliyormu acaba ?
Atı Radeon X1650 Series
Buyrun: http://ati.amd.com/products/RadeonX1650/specs.html
Ultra-Threaded Shader Engine
- Support for Microsoft® DirectX® 9.0 Shader Model 3.0 programmable vertex and pixel shaders in hardware
- Full speed 128-bit floating point processing for all shader operations
- Up to 128 simultaneous pixel threads
- Dedicated branch execution units for high performance dynamic branching and flow control
- Dedicated texture address units for improved efficiency
- 3Dc+ texture compression
- High quality 4:1 compression for normal maps and two-channel data formats
- High quality 2:1 compression for luminance maps and single-channel data formats
- Multiple Render Target (MRT) support
- Render to vertex buffer support
- Complete feature set also supported in OpenGL® 2.0
DirectX® 9.0 anladığım kadarıyla çok saol yardımın için süleyman
Evet, DirectX 9 destekli, DirectX 10 desteklemiyor. Rica ederim.
Yeni oyunların çoğu sanırım DirectX® 10 destekli , bu ekran kartıyla oynayabilme imkanım olurmu acaba ..?
Hatta DirectX 11 destekli olacak yavaş yavaş. DirectX bakımından sorun olmaz, oynayabilirsiniz ama kart zayıf. Performans olarak birçok oyunu taşımayacaktır, özellikle yenileri.
Ben sadece bir tek oyunu bekliyorum şu sıralar diğer popüler olan oyunları pek oynamayı sevmiyorum ki oynamak istesem bile bu sistem için mümkün değil.....Beklediğim oyun ise Max Payne 3 pek zannetmiyorum ama bu ekran kartıyla oynayacağımı hani belki diyorum bir umut :). Zaten oyunun çıkacagı tarih bile tam olarak belli değil !! Pc versiyonu için.......
Doğru söylüyorsun. :) Peki bu oyunun çıkış tarihiyle birlikte pc versiyonuda aynı anda çıkabilme ihtimali varmı ?
Hiçbir bilgim yok. Arama motorundan bakmak lazım. :)
Xbox ve ps versiyonları çıkacakmış bu oyunun ilk çıkışı itibariyle
Genellikle öyle oluyor zaten, önce konsol versiyonları çıkıyor.