İyi Günler herkese
Beyler ATİ REDEON HD 2600 PRO 128 BİT 512 MB KAPASİTESİNDEKİ EKRAN KARTIM BENİM ŞAŞIRTIYOR.
GTA IV MAFİA 2 ASSASSİNS CREED 2 SHİFT CALL OF DUTY BLACK OPS WAREFARE 2 1 ŞU ANA KADAR TÜM YENİ ÇIKAN OYUNLARDA HİNGDE OYNATIYOR BAKIN MEDİUMDA DİİL HİNG ? NEDENİ NEDİR OLDUKÇA ESKİ Bİ KARTA SAHİBİM AMA HİNGDE SÜPER OYUNLAR OYNUYORUM.
SİSTEMİM ŞÖYLE
İşlemci:AMD ATHLON II X2 250 PROCESSOR AM3 3.0 2MB CAHCE
RAM:TEK KANALLI 2 GB DDR3 RAM
ANAKART:ASUS M4A78LT-M LE ANAKARTIM VAR
İŞLETİM SİSTEMİ:WİN 7 ULTİMATE 32 BİT
350 W PSU
EKRAN KARTI!!!:ATİ REDEON HD 2600 PRO 128 BİT ŞAŞIRTICI :D
CEVAPLARINIZI BEKLİYORUM SAYGILARIMLA.....
Ati Redeon HD 2600 PRO Performans Şaşırtıcı ?
Ekran kartından geçtim ne işlemciniz ne poweriniz nede ram miktarınız bu oyunları higtte oynatmaya yetmez, en iyisi siz ayarlarınızı kontrol edin.
evet arkadaşım ben 4 cekirde 3 ghz hızla 3 gb ram bellek zotac gts 250 1gb ile zor oynuyorum sen onunla oynayamazsın ayarları kontrol et özellkile anti alising
Ben eski bilgisayarımda uzun bir süre kullandım o kartı. Fiyatının hakkını veren bir karrtı zamanında. O zaman ki 2009 yılı, tüm oyunları açıyordu kimisi medium kimisini high seviyede ama şimdiki oyunları zoor.(Fifa 2011, GTA IV, Crysis 2...) Açabilir ama high seviyede akıcı oynanıcağını zannetmem.
Üstelik o zaman benim kartta %25 civarı overclock vardı :)
Beyler gerçetken ayarları özellikle kontrol ettim Hingde PC den anlarım 1024 Çözünürlükte Hingde oynuyorum :D gayet akıcı ve 1 kere kastını görmedim vede çalıştırdan dxdiag yada CPU Z programından baktığımda ekran kartım güncel 2011 ve 1500 mb kapasite gözüküyor MAFİA 2 Yİ UMUTSUZCA AÇTIM VE HİNGDE ARABADA 80 LE GİDERKEN BİLE KASTINI GÖRMEDİM xD Dalga geçmiyorum :D O zamanlar 150 yemi 160 mı ne almıştım xD gayet performanslı(KHRAMN ARKADAŞIM İŞLEMCİ yi kötüleme çift çekirdek ve3.0 ghz 3.90 overclock destekliyor Core 2 E7500 E eşitmiş :D
HATTA FRAPS İLE VİDEO ÇEKEYİM SİZE BU OYUNLARI OYNARKENDE SİTEYE KOYMADIM Bİ TÜRLÜ NASIL KOYUCAM SÖLERSENİZ BU ÇOK KARIŞIK KOYUYORUM VİDEOYU ÇALIŞTIRMIYO :D ?
İşlemci:AMD ATHLON II X2 5200
RAM: OCZ 2x2: 4 GB DDR2 667 mhz RAM
ANAKART:ASUS M2N32 SLİ DELUXE WİRELESS EDITION
İŞLETİM SİSTEMİ:WİN 7 ULTİMATE 32 BİT
600 W PSU
EKRAN KARTI: ATI RADEON HD 2600 XT 256 MB (yanlış hatırlamıyorsam GDDR4 128 bit olması lazım)
benim eski sistemim bu, şu an kullanmıyorum ama çalışır durumda bekliyor. ekran kartımız aynı. mafya yı bir kez kurmuştum oynamıştım ama high değildi sanırım. gta IV high oynatmıyor bu kart, medium ve braz daha düşük ayarlarda oynayabildim. shift ve crysis her ikisinide high sayılacak derecelerde (kısmen) oynadım akıcı bir şekilde. ama crysiste bütün ayarları maximum yaptığımda kasmalar olmuştu. shiftte sorun çıkarmadı
Ekran kartından geçtim ne işlemciniz ne poweriniz nede ram miktarınız bu oyunları higtte oynatmaya yetmez, en iyisi siz ayarlarınızı kontrol edin.Eminmisiniz ??
İmzamdaki sistem ile Full HD monitörde tüm oyunları maximum çöz. ve detayda 37-41fps arası oynatıyorum buna ne demeli ?
Zaten yakında up uzuuun bir sistem incelemesi yapacağım.
Cod7'de Full+Full yani 1920*1080p Very high 2x AA 37-41 fps alıyorum.
En son olarak NFS hot pursuit (2011) ve pes 2011'de yükledim yine Full +full yağ gibi akıyor oyun.
bunları yazmamın sebebi arkadaşla bazı bileşenlerimizin aynı olması .)Son Düzenleme: SüRmenaJ KaOSs ~ 15 Mart 2011 10:18
xD beyler AMD ATLON II serisi yeni amd serisi Bu işlemci ile Gta IV MAFİA 2 GÖREV YÖNETİCİSİNDEN BAKTIĞIMDA %25 30 unu kullanıyor işlemcinin. İşlemci bu tür oyunlar için yeterli...Ramda Tüm nereye bakarsanız bakın Önerilen sistemelerde 2 GB olarak gösteriliyor. HATA FELAN YOK HERŞEY DOĞRU ANCAK ÇÖZÜNÜRLÜK 1024 Full HD diil bundanda kasmıyor olabilir. yakın zamanda VİDEO KOYUCAM FPS YE ÇÖZÜNÜRLÜĞE TÜM AYARLARI VİDEOYA ÇEKİCEM VE OYUNLARDAKİ AKICILIĞIDA ÇEKİCEM :D Ozm ÇOK ŞAŞIRICAKSINIZ xD Bide Bu tür oyunlarda İşlemcim en fazla 36 C ye çıkıyor xD Bu işlemci çok verimli X4 ü daha verimlidir :D Videoyu koyucam.Bu oyunlar İÇİN İLLA İ7 PHENOM X4 ŞART DİİL BEYLER BUNUDA UNUTMAYIN
Yav nasıl oluyor o iş? bende hd4650 var bende bile kasıyor gta ıv hemde mediumda sen nasıl hightte oynuyosun hemde akıcı? ha bu arada ekran kartlarını değişelim başa baş ne dersin ;)
800x600 çözünürlükte low ayarda o saydığınız oyunları oynayabilirsiniz- bazılarını..Yoksa söylediğiniz imkansız bir şey, video koysanız da pek inandırıcı gelmez..
800x600 çözünürlükte low ayarda o saydığınız oyunları oynayabilirsiniz- bazılarını..Yoksa söylediğiniz imkansız bir şey, video koysanız da pek inandırıcı gelmez..ilk sayfada yazdığım sistemimde 1440x900 çözünürlükte, crysis ve nfs shift oyunlarını full oynadım. gtı 4 oynatmıyor doğru, medium ayarlarda bile kasıyor.
ilk sayfada yazdığım sistemimde 1440x900 çözünürlükte, crysis ve nfs shift oyunlarını full oynadım. gtı 4 oynatmıyor doğru, medium ayarlarda bile kasıyor.GTA IV çünkü optimizasyon özürlüsü bir oyun hadi onu geçtimde. Crysis'i bahsettiğin sistemde 1440x900 çözünürlükte oynaman çook zor, inan...
GTA IV çünkü optimizasyon özürlüsü bir oyun hadi onu geçtimde. Crysis'i bahsettiğin sistemde 1440x900 çözünürlükte oynaman çook zor, inan...şaşırtıcı ve ilginç biliyorum, anlamasıda zor. çünkü bu kartın kapasitesi belli. yanlız kartın stok fanını söktüm, üzerine 2 adet hem sessiz hemde iyi derecede soğutan fan taktım. biraz overlockla inan crysisi ve daha birsürü oyunu sorunsuz oynadım o kartta. şu an kullanmıyorum kartı, o sistemle birlikte depo halinde şu an. yanlız bendeki HD 2600 PRO'su değilde HD 2600 XT modeliymiş. farkı nedir tam olarak bilmiyorum.
Beyler Oyunda gerçekten özürlülük var hadi Onu geçtim MAFİA 2 !!! HİNG HERŞEY HİNG 1024 ÇÖZÜNÜRLÜK ULAN Bİ KAS BEA xD kasmıyor arklar Bu ekran kartına hayret ediyorum Vede Ekran kartı 1500 mb Gözüküyo Sanırım kapasite 512 mb yüklenebilir 2gb o yüzden oynuyor olabilirim GTA IVDA YAĞMURLU HAVADA BİLE KASMIYOR ARABA İLE GİDERKEN BİLE İLK GTA YI YÜKLEDİĞİMDE KASTI ODA PATCH DENMİŞ HERKESTE VARDI O SORUN PATCH Yİ YÜKLEDİKTEN SONRA SORUN KALKTI HİNG 1024 OYNUYORUM xD (SİZE YALAN BORCUMMU VARDA İNANMIYOSUNUZ) ?
Beyler Oyunda gerçekten özürlülük var hadi Onu geçtim MAFİA 2 !!! HİNG HERŞEY HİNG 1024 ÇÖZÜNÜRLÜK ULAN Bİ KAS BEA xD kasmıyor arklar Bu ekran kartına hayret ediyorum Vede Ekran kartı 1500 mb Gözüküyo Sanırım kapasite 512 mb yüklenebilir 2gb o yüzden oynuyor olabilirim GTA IVDA YAĞMURLU HAVADA BİLE KASMIYOR ARABA İLE GİDERKEN BİLE İLK GTA YI YÜKLEDİĞİMDE KASTI ODA PATCH DENMİŞ HERKESTE VARDI O SORUN PATCH Yİ YÜKLEDİKTEN SONRA SORUN KALKTI HİNG 1024 OYNUYORUM xD (SİZE YALAN BORCUMMU VARDA İNANMIYOSUNUZ) ?kardeş aynı kartı bende kullandım, yukarıdada yazdım zaten.
1- her oyunu oynarsın ama GTA yı asla ve asla high ayarlarda oynayamazsın.
2- "hing" değil "high". bir arkadaş yazdı uyardı hadi görmedin, GTA da ayar yaparkendemi dikkat etmedin yazılışına. adını bile bilmeden nasıl oynadın high'da
GTA IV ü merak ediyorum daha kurmadım ama grafik olarak baya büyük bi oyunmuş benim kullandığım kart zotac geforce 1gb 256 bit işlemci ise AMD phenon 2x4 945 3.0 ghz 8mb. 4gb ta ram var sizce high ta oynayabilirmiyim dediğim oyunu
S. A değerli kardeşim bende bir zamanlar radeon hd 2600 pro kullanıyodum çok iyi bi kart gerçekten bütün oyunları low ama çözünürlük full de oynuyor ama sen orda pot kırmışsın Crysis yazmıssın alttaki yorumların da ben Crysis açmaya çalıstıgımda yazan şey : Ati Radeon Hd 2600 pro bu oyunu açamaz lüften yeni ve üst düzey bir ekran kartı alın yazıyodu sağolun.
ya kardesim o kasmalar ekran kartından dolayı degıl cpu performansından dolayı he cpu cok yuksekse ekran kartın dusukse kasmalar olabılır gırın gta 4 e grafık ayarlarına gırın herhangı bır kalıtenın uzerıne gelın orda yukarıda sagda cpu performansı yazıor bı oralara bı bakın ben kendı pc mı kendım yukselttım ılk olarak ekran kartı aldım ekran kartı MSİ GTX-980 normalde bu ekran kartının kasması mumkun deıl ama ıslemcı ıntel pentıum e5200 hıgh ayarlarda gta 4 fecı kasıyordu sonra da ıslemcı degıstırdım ıntel i5 680 aldım gta 4 de gram kasma yok 150 fpsnın ustunde oynuyorum bıraz bıseyler ızleın bılmeden de yorum atmaın
bi fikirnizi almak isdedim bu sisteme hangi oyunlar acabilir
-------
ekran karti: ATI RADEON HD 2600 PRO 128 BIT 512 MB
islemci: pentium(R) Dual-Core CPU E5300 @ 2.60GHz 2.60 GHz
windows 7 ultimate 32 bit Direcx 11
Anakart: Gigabyte Techonology co., ltd.
ram: 2 GB DDR2 RAM
Cevab yazarsaniz sevinirim