aman hoçam bu söylediklerilin benim yeni alacagım ekran kartı rem ve powerla alakalı demi kafam karışmasın :D:D:D boşver sen sinirlenme o arkadşata görüşünü belirtmişYok mesajı dikkatli okumamışsınız. Rahat oynarsınız takmayın siz kafaya. Alın. Cok rahat oynatacaktır merak etmeyin. Boşuna para harcattırmayız:)
ati saphira 1gb 128 bit ekran kartı
İsrafil Sana Şurda bi laf sokardımda neyse.. Ben internete zor giriyorum derken o netle alakalı bi durumdu şimdi Sorunsun internete giriyorum Kafanı yorma sen benim işlerime ;)arkadas ama ayıp oluyor bak bu arkadaşlar olmasa ben bugun gidip ekran kartı almıştım yani şu çocuklar bana yardımcı oluyor neden ortamı geriyorsun ayıp degilmi
Bende sna yardım etmeye çalışıyorum ama nafile..
Pc meraklısı. Sen o sistemle hangi oyunları hangi ayarlarda oynuyosun ? Rahat oynanır diyosunda. San andreas, vice city falansa tabi rahat oynanır. Sen o sistemde gel bi en iyi oyunları ac bakiyim.
sendende allah razı olsun kardeş bişey demiyorumda yani küfüre kalp kırmaya gerek yok senide dinlerim sorun deil cok tskler
Pc meraklısı. Sen o sistemle hangi oyunları hangi ayarlarda oynuyosun ? Rahat oynanır diyosunda. San andreas, vice city falansa tabi rahat oynanır. Sen o sistemde gel bi en iyi oyunları ac bakiyim.Rahat oynanır fln demedim Demiş gibi gösterme..Sadece sorun çıkarır dedin Bende sorun çıkarmaz Sadece 1gb den yüksek oyunları oynayamazsın Dedim Yeni oyunları Yaza Alacağım Sistemle Son çözünürlükde açacam sen merak etme :)
yav şimdi bu arkadaşıda kırmaya gerek yok belki en iyi oyunları oynamak ister ama tabi madiat el vermez birbirmize destek olalım bilgi paylaşımı iyidir arkadşlar hepinize tsk ederim bilgilerniz icin bu tür tartışmalara gerek yok
Rahat oynanır fln demedim Demiş gibi gösterme..Sadece sorun çıkarır dedin Bende sorun çıkarmaz Sadece 1gb den yüksek oyunları oynayamazsın Dedim Yeni oyunları Yaza Alacağım Sistemle Son çözünürlükde açacam sen merak etme :)Ben de yeni bir bilgisayar aldırmaya calısıyorum haydi bakalım :DBen orda ram'e kızmadım. Sp2 daha hızlıdır demişsinde , daha hızlı olabilir ama suanki oyunlar sp3 istiyor ona kızdım.
Gerilmeyelim en iyisi.
Sp3 yüklicene Win.7 yüklesin Daha hızlı ve kaliteli :)
Win7'nin sp1'i daha yeni çıktı sp3'ü nerde gördün ?
yav şimdi bu arkadaşıda kırmaya gerek yok belki en iyi oyunları oynamak ister ama tabi madiat el vermez birbirmize destek olalım bilgi paylaşımı iyidir arkadşlar hepinize tsk ederim bilgilerniz icin bu tür tartışmalara gerekKesinlikle katılıyorum sana kardeşim :) Bu pc'yi 2 yıl önce almıstım "Casper neo" o zamanlar sistem hakkında bişey bilmiyodum tabi.. Casper adi bi marka olduğu için en kötü sistemi koymuş kasaya :D Yaza Bütceme uygun sistem toplayacam İnşallah alırımda Yeni oyunları oynarım Demi =)
Kesinlikle katılıyorum sana kardeşim :) Bu pc'yi 2 yıl önce almıstım "Casper neo" o zamanlar sistem hakkında bişey bilmiyodum tabi.. Casper adi bi marka olduğu için en kötü sistemi koymuş kasaya :D Yaza Bütceme uygun sistem toplayacam İnşallah alırımda Yeni oyunları oynarım Demi =)İnşallah.
AMD Athlon II X3 445 AM3 3.1GHz 1.5MB Cache 45nm İşlemci (129tl)
GIGABYTE MA770T-ES3 AMD 770&SB710 AM3 DDR3 1666(O/C) Anakart (129tl)
SAPPHIRE HD5750 GDDR5 1GB 128Bit ATI Radeon DX11 Ekran Kartı (209tl)
KINGSTON 2GB Hyperx DDR3 1333MHz CL7 Tek Modül Ram (91tl)
3R SYSTEM R460Li ATX Kasa (PSU YOK)(85tl)
FSP SAGA II 500W GÜÇ KAYNAĞI (86tl)
Bu alcağım sistem ama Yaza kadar değişiklikler yapabilirim
Buyrun size modern warfare 2 örneği.Nereden biliyorsun belki adamın ram'i 20GB :DAdamın sistemide , Sürmenajın gösterdiği ekran kartı . 4650.
Pentium 4 2.80ghz(sizinkinden düşük)
Ramini bilmiyorum ama ram sorun cıkarmaz.http://www.youtube.com/watch?v=NnzvsDCgyJo
Oyunun herşeyi fullde(extrada) ve anti alising acık.1024x768de.