Arkadaşlar bir türlü atı ekran kartı sürücüsü olan son sürümü 9-11 yükleyemiyorum yülklediğimde hata alıyorum Ekran kartı Asus EAH 3870 neden olabilir (xp pro sp-2)
Tşk
Ati Sürücü Sorunu :::Çözüldü:::
Birde şu şekilde yap bakalım.
Yüklerken bir yerde reset atıyor önceki driveri 9-10 olanı kaldırıp yüklemek mi gerekli yoksa ilk defa başıma böyle birşey geldi???
olmadı yine aynı
bir sonrakini bekleyelim artık
yükleyebildin mi kardeş ? Yükleyemediysen yardımcı olaibilirim...
ya arkadaşlar eger bu sorunu çözüme kavuşturduysanız bana da anlatabilir misiniz?çünkü bende ne zaman güncellemeye kalksam sorun yaratıyor ya bilgisayar açılırken mavi ekran açılıp kapanıyor yada çözünürlük bozuluyor.bir de bana yardımcı olsanız.simdiden teşekkürler.
framework 3.5 in ve 2.0 ın sürümü çok önemli değil yüklü olduğundan emin olun. Birde önceki driver i kaldırıpta yüklemenizi savsiye ederim. Tüm Ati driverları silindikten sonra reset atıp, güncel driver ı o şekilde kurmayı deneyin birde.
GameRMan'in sölediklerine kulak verin.Eski driver'ı silip makineyi Restart edin.Framework'un kurulu oldugundan emin olun.En yeni driver'ı dowland edip kurun.
Arkadaşlar tüm dediklerinizi yaptım olmadı şimdiye kadar hiç sorunsuz yükseltiyordum ama olmadı anlamış değilim tşk.
Asus WHQL Ati Serisi Download
Kur Bakalım ;)
Son kez resim üzerinde hangilerini kaldırmalıyım ben tamamını kaldırıyorum bu sefer sıfırdan 3870 cd si ile sürücü tanıtıp sonrasında Catalist C.C kuruyorum
teşekkür....
herhangibir oyun uygulama film v.s.görüntüde bir karışma v.b. yok belirtiyim istedim