Snake sormuş:
ATI ile ilgili bir sorunum var. Bir arkadaşım ATI Radeon HD 2900XT model ekran kartı kullanıyor ve Aygıt Yöneticisinde ATI T200 Unified AVStream diye bir donanım ünlem işaretli olarak görünüyor. ATI'ın ekran kartlarının hem video hem de ses işleyebildiğini daha önce de diğer dergiden okumuştum yanılmıyorsam fakat arkadaşım bu hatanın aynı ekran kartıyla daha önceden ortaya çıkmadığını söyledi. Her siteyi internetteki her yeri araştırmış fakat maalesef bir çözüm bulamamış. Ayrıca hem Windows XP Pro hem de Vista Ultimate orijinal sürümlerinde denemiş. Hiç bir çözüm bulamayınca da bırakmış. Driver olarak eski driverları yüklemeyi de denemiş ve tüm driverlarda sadece driver olarak ve catalyst full olarak da denemiş. Zaten arkadaşım bilgisayar sektöründe çalışan biri ve donanımdan da anlıyor ve ilk defa çözemediği bir sorunla karşılaşmış ben de bu sebeple sana mail atıyorum sorunu nasıl çözebiliriz ve bu donanım ne işe yarar? Unutmadan bu monitor ile ilgili olabilir mi? Bu soruyu neden soruyorum, çünkü donanım olarak sadece monitör değişmiş. 17 LG L1740BQ takılı iken 19 LG L1970HR ile değiştirmiş. İşlemcisi AMD 6400+ X2, 3 GB Ram, ASUS M2N Anakart, PowerColor ATI HD2900XT GDDR4.
Soru Türü: Donanım
İşletim Sistemi: Windows XP
Sistem Özellikleri:
İşlemcisi AMD 6400+ X2, 3 GB Ram, ASUS M2N Anakart, PowerColor ATI HD2900XT GDDR4.
İnternet Tarayıcı: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.1; SV1; InfoPath.1)