ATİ VİSTA DRİVER

HPQ-User
17-02-2008, 15:19   |  #1  
OP CHIP Online
Teşekkür Sayısı: 29
30,996 mesaj

husam74 sormuş:
BİLGİSAYARAIMA VİSTA YÜKLEDİM AMA VİSTA EKRAN KARTINI TANIMADI ÜSTELİK DRİVERİNİDE HİÇBİR YERDE BULAMADIM IBM İN SİTESİNDEDE VİSTA DESTEKLENMİYOR DİYOR NE ALAKA BEN P3 667 YE BİLE VİSTA KURDUM YARDIMCI OLURMUSUNUZ ATİ IGP 330 M EKRAN KARTI SÜRÜCÜSÜ

İYİ ÇALIŞMLAR

Soru Türü: Yazılım
İşletim Sistemi: Windows Vista
Sistem Özellikleri:
iyi günler
IBM R40E  CELERON2.4 GHZ 512 MB DDR333 RAM 40 GB HDD ATİ IGP330M 16 MB EKRAN KARTI

İnternet Tarayıcı: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 7.0; Windows NT 5.1; .NET CLR 2.0.50727)

XxXDaRKoXxX
17-02-2008, 15:40   |  #2  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
3,720 mesaj

Ekran kartınız tam bir hurda diyebileceğim bir kart ve Vista desteklememesi normal

1ol3irol
17-02-2008, 16:14   |  #3  
Yıllanmış Üye
1,714 mesaj

vista için ekran kartı 128mb'ın altında olmamalı..

husam74
17-02-2008, 17:41   |  #4  
Taze Üye
3 mesaj
XxXDaRKoXxX
Ekran kartınız tam bir hurda diyebileceğim bir kart ve Vista desteklememesi
tamam dediğiniz doğrudur ama siz neden burasınız****???
yeni bir ekran kartıyla sürücüsü her yerde rahatça bulunabilen bir ekran kartını herkes kurabilir önemli olan burda donanımı değiştirmeden bilgisayarımızı günümüz koşullarına ayak uydurabilmek burda bişeyler bilen vardır die düşünüyodum ama burdada hep çakma bilgisayarcılar varmış ben sizden yardım istedim vista için 128 mb ekran kartı sınırı olduğunu bende biliyorum daha düşük sistemlerde vistanın özellikelri kısılabiliyor bunu daha önce bir çok bilgisayarda yaptım ayrıca sizin hurda dediğiniz karta ben undergraund oynuyorum örnek isterseniz
   size sadece varmı yokmu dedim bende biliyorum vista özelliklerini her bilgisayara format atmayı öğrenen bilgisayarcı kesildi forum admini kesildi başımıza

slevin
17-02-2008, 19:28   |  #5  
Yıllanmış Üye
160 mesaj

arkadaşım madem daha önce bir cok bilgisayarda buunu özellikleri kıstım diyorsun aynısını kendi bilgisayarınada yap. Hem 16mb ekran kartlı pc ye kalkıp vista kurmaya çalışıyosun sonrada burda sana cevap verenleri tersliyosun. Vista desteklemiyodur ve bunu için yapılacak birşey yoktur cok eski bir ekran kartınız var. Sınır için kendinizde 128mb oldugunu biliyorum diyorsunuz e o zman neden 16mb a kurulmayınca şasırıyosunuz? Underground oynuyosunda özellikleri hangi seviyede oynuysun hangi çözünürlükte oynuyosun undergroun dediğin oyun 3-5 sene oncesinin oyunu.

1ol3irol
17-02-2008, 19:40   |  #6  
Yıllanmış Üye
1,714 mesaj
husam74
XxXDaRKoXxX
yeni bir ekran kartıyla sürücüsü her yerde rahatça bulunabilen bir ekran kartını herkes kurabilir önemli olan burda donanımı değiştirmeden bilgisayarımızı günümüz koşullarına ayak uydurabilmek burda bişeyler bilen vardır die düşünüyodum ama burdada hep çakma bilgisayarcılar varmış ben sizden yardım istedim vista için 128 mb ekran kartı sınırı olduğunu bende biliyorum daha düşük sistemlerde vistanın özellikelri kısılabiliyor bunu daha önce bir çok bilgisayarda yaptım ayrıca sizin hurda dediğiniz karta ben undergraund oynuyorum örnek isterseniz
   size sadece varmı yokmu dedim bende biliyorum vista özelliklerini her bilgisayara format atmayı öğrenen bilgisayarcı kesildi forum admini kesildi başımı
güzel kardeşim madem bilgisayardan çok anlıyosun ozaman kendi işini kendin hallet oldu mu? biz burda sana fikir veriyoruz, herşeyin bir sınırı var. kusura bakma ama o bilgisayarla kimse harikalar yaratamaz.. buraya sırf bize laf sokmak için üye olmuşsun.. gerçekten yazık... bu arada bilgisayar bilen insanı 16mb'lık ekran kartına vista kuran kişi olarak tanımlıyosan başka birşey demiyorum sana..

Son Düzenleme: 1ol3irol ~ 17 Şubat 2008 19:45
uGuR.uK
17-02-2008, 22:53   |  #7  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
8,316 mesaj

gereksiz yere germişsin ortalıgı husam, haklılar yani 16MB nere vista nere? o kadar biliosan bole bisi sormaya ve denemeye kalkmazsın bile. üstüne bide haklıymış gibi yazmışsın millete...

Papatyasever
18-02-2008, 01:36   |  #8  
Yıllanmış Üye
448 mesaj

Kartın sitesinde bile desteklenmez iyorsa yapabileceğin birşey yok. Bu konu ayrı daha önce kurduğunuz sistemler ayrı...

husam74
18-02-2008, 16:09   |  #9  
Taze Üye
3 mesaj
Papatyasever
Kartın sitesinde bile desteklenmez iyorsa yapabileceğin birşey yok. Bu konu ayrı daha önce kurduğunuz sistemler ayrı...
kardeş sağolasın en güzel cevabı sen vermişsin benim sorunum zaten vista özellikleri değil ekran kartının  hiç tanınmasıydı belki bir bilen vardır die bu siteye geldim en güzel cevabı sen vermişsin teşekkürller ilgin için

husam74
18-02-2008, 16:14   |  #10  
Taze Üye
3 mesaj
1ol3irol
husam74
XxXDaRKoXxX
   size sadece varmı yokmu dedim bende biliyorum vista özelliklerini her bilgisayara format atmayı öğrenen bilgisayarcı kesildi forum admini kesildi başımı
güzel kardeşim madem bilgisayardan çok anlıyosun ozaman kendi işini kendin hallet oldu mu? biz burda sana fikir veriyoruz, herşeyin bir sınırı var. kusura bakma ama o bilgisayarla kimse harikalar yaratamaz.. buraya sırf bize laf sokmak için üye olmuşsun.. gerçekten yazık... bu arada bilgisayar bilen insanı 16mb'lık ekran kartına vista kuran kişi olarak tanımlıyosan başka birşey demiyorum sana..
kardeş sen asıl buraya insanları boş boş yargılamak için gelmişsin herkesin bütçesi senin zengin baban kadar iyi olmuyor elindekilerle yetinmeye çalışıyorum  benim sizden istediğim sadece sürücü konusunda bilginiz varmı diyebileceğiniz bana desteklemiyo kardeş uğraşma... ama insanı rencide eden cevap lar yazıyorsunuz asıl size yazık

mesut_illegal
18-02-2008, 18:59   |  #11  
mesut_illegal avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
810 mesaj

Yaa Arkadaşlar bune böyle herkes birbirine girmiş Yakışmıyor chip üyelerine Husam kardeş sende konuyu karıştırıyorsun ayrıca Baba zenginliğiyle ne alakası var hiç paran olmasa bile en az 128mb'lık bi ekran kartı alacak kadar para biriktirebiklirsin herşey baba parasıyla olmaz 0 alamıyorsan Mecidiyeköyde çok cazip fiyata 2.el ekran kartı alabilirsin.