Arkadaşlar bn x1950 pro agp ekran kartı almayı düşünüyorum ancak anakartıma uyarmı diye merak ediorum.Anakartım foxconn i915p grantsdale anakartı ayrıca 450 w lık psu yetermi bide rami 1gb yapcam.Acaba anakartıma uyarmı?Cevaplarınızı bekliyorum...
ati x1950 pro agp
Anakartımın resmi::
ancak bu pcı girişli bnmki agp si
450Wlık psu bu ekran kartı ıcnı fazla.400Wlık senın ısını rahatlıkla görür.
ama ati öle demio en az 450 dio
ayrıca ankartıma uyarmı borga bide tüm drx9 oyunları ii oynayabilirmiyim
şu anda kullandıgın ramin özelliklerine göre ram ini yükseltebilirsin eger 2 ram kullanacaksan mhz leri ve degerleri aynı olmalı
eet aynı ztn onu biliorum pcmde 512mb ddr400 var bi tane daha alıcam ama anakartıma uyarmı onu söyleyin siz
PSU ıcın 450 dıyorsa onu bılemem ama 400W'lık senı götürür. Birde işlemcin nedir Core2d ise sorun yok ama P4 serısı ise o zaman 450W gerekir.
Eğer alacagın ekran kartı AGP ıse herturlu senın anakartına uyar sorun yaratmaz.Chıpset uyuşmazlıgı gıbı sorun söz konusu değil. Çok ender oluyor böyle durumlar (chıpset VIA veya SIS ise daha sık uyuşmazlıklar görülür tabı).
DX9 oyunlarının cok guzel oynarsın hıcbır sıkıntı olmaz. Ama bence bıraz bekle ATI yanılmıyorsam DX10 destekli ekran kartlarını cıkartacak AGP ama ne zaman cıkacagı bellı degıl.. Seçim senin
onla uğraşamam drx10 un oturmasına daha 1 yıl var.O yüzden bn x1950 pro aliim.Eminsin dimi borga bir sorun çıkmaz?Zaten agp alcam intel çipsetli bnm anakart
bnm işlemci p4ht 3.2ghz oyüzden 450 w lık psu alcam
Ok sorun yok hayırlı olsun arkadaşım şimdiden...
abcdefgheet aynı ztn onu biliorum pcmde 512mb ddr400 var bi tane daha alıcam ama anakartıma uyarmı onu söyleyin512 ddr 400 mhz alabilirsin uyar
herşey için saolun arkdaşlar
rami tanıdığın bi mağazadan al. çünkü az da olsa sorun verebilir. kendimden örnek vereyim bende 512mb ddr 400mhz cl3 elixir ram vardı. ve aynı markanın aynı mhz in aynı cl sine sahip ürünü aldım ve mavi ekran hatası almaya başladım(donanım uyuşmazlığı) ve bi yakınımın ramiyle değiştirdim şimdi ise sorun yok. (bende hata veren ram, yakınımda hiç hata vermedi)
senin kart Foxconn 915P7AD-8KS modeli bu modelde
İşlemci: Socket T for Intel® Pentium® 4 processors
Çip seti: Intel® 915P + Intel® ICH6
Ön Taraftaki Veri Yolu: 800 MHz FSB
Bellek: Dual channel DDR 400 x 2, Dual channel DDRII 533 x 2, max 2G support
Kalıptaki VGA: N/A
Genişleme Yuvaları: 1 x PCIe x16, 1 x FGE 8X, 2 x PCIe x1, 2 x PCI
IDE: ATA 100 x 1, ATA 133 x 2
Seri ATA (SATA)/RAID: 4 ports
Ses: Realtek ALC880
LAN: Broadcom 5788 GbE LAN
IEEE1394: N/A
Arka Panel I/O Bağlantı Noktaları: 1 x coax. S/PDIF
4 x USB 2.0
1 x PS/2 keyboard
1 x PS/2 mouse
1 x parallel
1 x COM
Dahili I/O Konektörleri: 2 x USB 2.0 headers support 4 ports
1 x TPM
1 x S/PDIF header
1 x IrDA header
1 x CD IN header
BIOS Özellikleri: FWH 4MB, ACPI 1.0b, APM 1.2, PnP 1.0a, USB 2.0, WfM 2.0
Destek CD'si: Chipset Drivers, DirectX, USB 2.0 Driver, Audio Driver, Network Driver, Adobe Reader, Super Utility, Norton Internet Security
Standartlar/Yönetilebilirlik: PCI 2.3, USB2.0; WfM 2.0, DMI 2.0
Özel Özellikler: Wake on ring, USB, keyboard & mouse, STR (Suspend-to-Ram), STD (Suspend-to-Disk), SuperRecovery, SuperBoot, SuperBIOS-Protect, SuperSpeed by BIOS, SuperStep, SuperLogo, SuperUpdate by CD Driver
Oluşturma Faktörü: ATX (12” x 9.6”)
dedigim gibi sen AGP alirsan yalnis yapmis olursun DX10 destekli PCIe kart alabilirsin hem cok para da vermemis olursun.