Atikmdag.sys sorunu bilgisayarın hangi parçasıyla alakalıdır?
Atikmdag.sys - Crash dump - Mavi ekran
Hiç biri power ile kasanın powerini al bi 500 watt bide format attır sorun çözülür.
Anakart P5vd2-vm
Girişte ''Del'' tuşuna basarak ordan bios ekranından mı ayarlayacağım bu fikir için çok teşekkür ederim.Bios ekranında güç arttırma seçeneği nerede bulamadım watt ile ilgili yazan bi yer yoktu da..Yine de google'den araştırayım..
Hiç biri power ile kasanın powerini al bi 500 watt bide format attır sorun çözülür.Advanced bölümünden girdim.
Frequency/Voltage bölümüne baktım 200 wattmış siz 500 dediniz ama ordaki MAX 232 watt yazıyodu ben de 232 watt yaptım şimdi format atsam düzelir mi ya da 500 watt nasıl yapabilirilim?Overlock gibi birşey yapmam lazım herhalde terimlerden ve bilgisayar konusundan pek anlamadığım için ne dediklerim saçma gelebilir:)232 watt yaptım win7 ultimate 32 bit kursam sorun oluşur mu?
Arkadaş konu açarken yanlışlıkla anket açmış
Anket seçeneği koymak zorunda kalmış
Bilgisayar dersi sorusu gibi olmuş
güldüm:)
Yeni konu linkinin üstüne gidince menü açılması yanıltıcı oluyor bu arada
nasıl cevap o ya psu ile ne ilgisi var
Atikmdag.sys adı üstünde
nasıl cevap o ya psu ile ne ilgisi varDenemediğimiz yol kalmadı ki başka ekran kartı ve hdd vardı onları taktım sorun yine aynı.. benim de atikmdag.sys deyince benimde aklıma gelen ilk ekran kartı olmuştu.
Atikmdag.sys adı üstüBu arada normal konu açmıştım fakat cevaplayan olmamıştı.Ben de böyle birşey yapayım dedim.Sayfaya giren yorum yapmasa da en azından ankete oy verir belki diye..
Madem gülüyorsunuz voltage psu ayarı ile de düzelmeyecekse atikmdag.sys hakkında bilginiz varsa açabilir misiniz konuyu lütfen..Bilgi edinelim:)