"Change Pitch" (yani şarkının tonunu değiştirme) yeni sürümde mevcut mu değil, ben mi bulamıyorum?
Audacity 201 for Windows 7
Yo o özellik mevcut.Az önce indirip denedim ben de gerçekten beğendim bu sürümü.
Arkadaşım... Audacity'nin yeni sürümü Türkçe!Eski sürümünde "Change Pitch" ismi altındaki ton değiştime özelliğini yeni sürümünde bulamadım.
Ben buldum diyorsanız, bana bunun türkçe kaşılığının ne olarak belirtildiğini ve
menü içinde nerede bulunduğunu söylerseniz sevineceğim!
Arkadaşım... Audacity'nin yeni sürümü Türkçe!Eski sürümünde "Change Pitch" ismi altındaki ton değiştime özelliğini yeni sürümünde bulamadım.
Ben buldum diyorsanız, bana bunun türkçe kaşılığının ne olarak belirtildiğini ve
menü içinde nerede bulunduğunu söylerseniz sevineceğim!Türkçesi "Sıklığı Değiştir".Etkiler menüsünün altında(Bas Güçlendirin altında) bulunuyor.Biraz sakin olun hemen böyle karşılık vermenize gerek yok.Sırf size yardım edebilmek için programı indirdim biliyor musunuz?O zaman tam ve doğru bir şekilde sorununuzu belirleyip öyle yardım isteyin.Ayrıca program arayüzünden dili de rahatlıkla değiştirebiliyorsunuz programın yeniden başlamasına bile gerek olmadan.
Son Düzenleme: Kapalı Hesap (239877) ~ 13 Temmuz 2012 02:28