Audigy DE ses kartı almayı düşünüyorum sizce hangi hoparlör sistemini almalıyım
Audigy'ye hangi hoparlör
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.Creative 5+1 alsan yeter herhalde.
Hoperlörlerde RMS (gerçek çıkış gücü)ve ses aralığı önemliymiş, Bence Creative 5+1 'in RMS leri çok düşük. Ben Microlab'ın ses sistemini aldım fiyatına göre çok memnunum:
Ürün Özellikleri :
Microlab MC-1800 6000W 5+1 Uzaktan Kum. Home cinema
Real 5.1 Channel
Output Power: 120W RMS
Frequency Response: 30Hz~20KHz
S/N Ratio: ?70dB
Separation: ?50dB
Speakers: 2.5x5+6.5
Control: Volume, Center, Rear, Bass With Input Select
Input Jack: RCAx6
Power: ~220V/110V
Production Size: (LxDxH)
Woofer: 430x202x320mm
Satellite: 102x78x109mm
Color: Black, Silver
creative 5.1 yeni aldım bangır bangır kullanıyorum ustune yok dostum hiç yanılma olmasın guvenle al hem evde pek acamıyacaksın benim gibi komsular ayaklanıyor sonra.
Microlabların sesi (Özellikle bass sesler) gün geçtikçe azalıyor ve daha sonra da woofer patırdamaya başlıyor.Ömrü kısa bence.
Diğerri en azından Creative.
Ayrıca RMS değerleri Microlabın doğru değil.
Size Kamosonic 5+1 de önerebilirim.Diğerlerine göre ucuz ayrıca sesi ve bası da güzel.Size 120 Milyona satabilirim.Hemde KDV dahil.2 yıl garantili.Süper birşey.
kamosonic harbi ii bi set...biz tvye bagladik uydularin yerine de müzik setinin ahsap büyük kolonlarini koyduk harbi enfes oldu gümbür gümbür tertemiz. film ,maç izlerken ses tüm maalleye yetiyo. manchester zaferini tüm maalle bizden dinledi:))
arkadaşlar kullandıklarınız kamosoniğin hangi modeli.....
bende creative derim diğer markaların iki ay sonra patlıyor creative işi götürüyor zaten creative çoğunlukta ses sistemi üzerinde çalışıyor onun için kaliteli mallar çıkarıyo