Arkadaşlar çevirici program arıyorum ama free olarak.Ben indirdim 1 günlük ve 5 günlük tam bulamadım.
Bu arada ne önerirsiniz ve nerden bulabilirim.
Benim istediğim audio cdsini mp3e çevirme,diğeri ise mp3ü audiocdye cevirme.
Bu audio wavmı oluyor müzik setinde dinleme işi?
Audio'dan Mp3e Çevirme...
- 1
- 2
Arkadaşlar kusuruma bakmayın konuları incelemeden konu açtık.Ben bir tane indrdim 30 günlük Adı AUDİO CONVERTER adında.Ama bunda bir audio cd takıp mp3 yaptım track diye çalıyor bunu sanatçı adı ve şarkı ismi olarak nasıl düzeltebilirim.
Bu arada süresiz olan program yokmu?Varsa sizden ricam linkini vererek buraya koyarmısınız indirmesi kolay olsun...
Şimdiden teşekkürler...
Arkadaşlar mp3 producer yükledim benden lisans name ve lisans code soruyor bende later diyorum ama bilen varmı?ula ne uğraştırdı bir yapamadım gitti gecenin bir saatinde [V]
MP3'ü audioya çevirmek için Nero gibi CD yama programı gerekli.Ayrıca ücretsi program olacağını sanmıyorum
mkavgaoglu sana katılıyorum cdex kullanın.(bana neo audiodan çalıntı gibi geldi ama ücretsiz)
audio catalist
bu programdan daha iyisini kesinlikle bulamazsın.
Alto MP3 maker - hem de Audio CD'leri de mp3 veya wav yapabiliyor :-)
chipin bir sayısında vardı ama hangisinde hatırlamıyorum derginin verdiği bir cd de ücretsiz cd yazma programları vardı hatta ben bi tanesini hala kullanıyorum çokta güzel programlar
Jet-Audio 6 da Audio->MP3 dönüştürmesini yapıyor.
chip i iyi takip etmedi iniz çok belli oluyor
Saka bir yana Chip in may1s say1s1nda dBpowerAmp Music Converter 10.0
var ve ben kullan1yorum, gayet memnunum
haydi kolay gelsin...
Tamam ama sana göre iyi olan bir program bize göre kötü olabilir.
Arkadaşlar size tavsiyem bilgisayarıma nerden girdi bilmiyorum ama FairsStars Audio Converter.
7 formatı destekliyor: wma, mp3, vqf, ogg, flag, ape, waw.
alıntı:
Gönderen : ugurbostancichip i iyi takip etmedi iniz çok belli oluyor
Saka bir yana Chip in may1s say1s1nda dBpowerAmp Music Converter 10.0
var ve ben kullan1yorum, gayet memnunumhaydi kolay gelsin...
tamam işte bende bunu demak istemiştim chipin mayıs sayısındaki verdiği cdlerde ücretsiz yazılımlar vardı bende onlarda birini kullanıyorum
Abiciğim herhangi bir program sana göre bana göre iyi olamaz, değil mi?
Programı kullanın ondan sonra karar verelim, haksız mıyım.
Bu arada benim bir sorum olacak bütün herkese tabi ki
nsa uzantısını wav a ya da mp3 e çeviren bir program biliyor musunuz?
yardımlarınız için şimdiden teşekkürler...
haydi kolay gelsin...
audio catalist in iyi bir program olmadığını biliyorum.
WM Player 10 MP3 formatında rip yapıyor.
CD EX de çok iyi bir program.Onun dışında hem müzik CD si oluşturma hem de AAC ve MP3 formatında rip için I Tunes 1 Numara.
cool edit 2000 hem editlemede hem de encodingde süper...
sadece encoding dersen alto mp3 maker...
Zaten geneli lame encoder kullanıyo...
freerip kullanabilirsin www.mgshareware.com türkçe çevirisi de var (ben yaptım) 2.91 sürümünü indir bence en iyilerinden biri ama cdex biraz daha hızlı...
- 1
- 2