Hemen hemen tüm antivirüs'leri sistemime kurup denedim bi kaç tane kaldı avast'ı en son 4 sene önce eski bilgisayarımda kullanmıştım ama çok kötü bi korumaya sahipti. Avast'ın son halini görüp kimseden yorum beklemeksizin kendim görmek istiyorum performansını. Hala iyi olmadığı kanaatindeyim ama ön yargılarımdan kurtulmak ya da kötü olduğunu birkez daha yinelemek istiyorum.
Dün avast! 5 Internet Security sürümünü bilgisayara kurduğum anda internet kesildi. Korumadandır diyor insan ama oda değil sanki hiç kablo takılı değilmiş gibi sağ alt köşedeki ağ bağlantısı işareti'nde 'x' işareti belirdi. Anlık birşey mi diyerek avast'ı kaldırdım internet tekrar geldi, tekrar kurdum tekrar gitti bende mecbur sildim. İnternette araştırdım ama hiçbirşey bulamadım bi tek bende var galiba. Avast'ın simgesine tıklayıp tüm korumaları kapattım, görev yöneticisinden de kapattım yok yine internet yok.
Başına gelen ve üstesinden gelebilen varsa yardımcı olursa sevinirim :)
Şuana kadar kullandığım antivirüsler :
Kaspersky Internet Security 2007-2008-2009-2010-2011
Kaspersky PURE
McAfee Total Protection 2010
McAfee Internet Security 2010
Bitdefender Internet Security 2010
Eset Smart Security 4
Eset Nod32
Trend Micro Internet Security Pro
Trend Micro Internet Security
G-Data Total Care 2010
Microsoft Security Essentials
AVG Free
Norton Internet Security 2010
Avira Free & Avira Premium Suite
Henüz kullanmadığım ama deneyeceğim :
BullGuard Internet Security 9.0
Panda Internet Security 2010
F-Secure
A-Squared
avast! 5 Internet Security
Yaygın olarak kullanılan hemen hemen tüm antivirüsleri denedim çoğuda 30 dk 1 saatlik deneme değil her birini ortalama 4-5 gün denedim virüsler indirdim, taramalar yaptım.
Hepsini es geçerek yukardaki sorunu çözebilen var mı ? :)
Ayrıca yeni bi antivirüs kullanacak ama karar veremeyen arkadaşlara tavsiyelerde bulunabilirim.