yaa arkadaşlar kaspersky da war mı avast daki gibi bir P2P kalkanı???
Avast Home ve Kaspersky Sizce hangisi?
- 1
- 2
o dedikleriniz freemi bilmorum ama ben 3 senedir AntiVir PersonalEdition Classic kullanıorum gayet iyi hem free :D
Vatan Sağolsun....
odilyayaa arkadaşlar kaspersky da war mı avast daki gibi bir P2P kalkanı???Ben hiç rastlamadım..Ama vardır büyük ihtimalle..
portları bile kapatıyor nasıl olmaz biraz ayar karıştırın.. ama fazla karıştırmayın sonra kötü oluyor :).. şaka bir yana settings kısmında network settings te port ayarları var ordan p2p yazılımnın hangi port ukullajndığını biliyorsan kapatabilrisin... + 6.0 da apayrı bir olay bir çok bu da fonksiyon mevcut onuda bekliyeiblrisn yada BETA larını kullanabilirsin...
Benim Kaspersky Maximum Protection`da çalışmakta şu an..
İlk kurduğumdan beri bu ayarı değiştirmedim..
İnternetten indirdiğim her dosayayı(p2p elbette dahil) taratıyorum;bu şekilde bir virüse ratlamadım henüz..
Ancak internetteyken zaman zaman saldırı başarıyla geri püskürtüldü şeklinde uyarılar veriyor..Saldıran İP`ye kadar da yazıyor tabi..
Ben kesinlikle kasper derim. komple bi güvenlik istiyorsan ideali kasper ama konfigürasyona göre de değişiklik arz eder bu çünkü kasper site kaynaklarını biraz sömürüyor. 256 ram falan varsa işlemci de biraz düşükse kasper rahat vermez derim. avast sessiz sedasız çalışır etliye sütlüye karışmaz işte ona göre de güvenli
pc sini seven Kaspersky kullanır...
kaspersky... sonuna kadar . pc'yi kasıyor ama ben razıyım buna
1,5 GB Ram ile Kaspersky beni kasmıyor valla..:))
bendede 512 var ama, güvende olduğumu bildikten sonra isterse 2 gb ramde kassın razıyım:)))
17 yıldır bu sektördeyim şu ana kadar dos virüs tarama programları dışında en iyisi karspersky makinayı biraz kasıyor ama en azından sağ olarak çalışmasını sağlıyor ben kesinlikle öneriyorum kullanmadığım virüs programı ve spyware kalmadı ama en kesin çözümü karspersky ile buldum iyi çalışmalar
ben de size ya kaspersky yada antivir oneririm
kaspersky varken(herhalde o sırada çay molası veriyordu)yemediğim trojan kalmadı,başkasına geçtim şimdi rahatım.Şunuda belirteyim kendini sürekli güncelleyen başka yazılımlarda var,PC yi de hiç kasmıyor.
Heralde aktif değildi o sırada..Benim önerim "Maximum protection" ayarında olsun..Her sorunda uyar seçeneği seçili olsun..
Kaspersky aktifken hep geri püskürtür..Bir yanlışlık olduğu kesin..
CU_GS7Heralde aktif değildi o sırada..Benim önerim "Maximum protection" ayarında olsun..Her sorunda uyar seçeneği seçili olsun..CU_GS7, bendeki sanırım kendi default ayarlarında. Maximum protection ayarı sürekli uyarıp can sıkmıyor mu?
Kaspersky aktifken hep geri püskürtür..Bir yanlışlık olduğu kesin..
güvenlikolayına pek önem vermezdim ama virüsten format atmak zorunda kalınca anlıyorsun
bu kapersky nin yanında ayrıca bir güvenlik duvarı veya spy doctor gibi bir program gereklimi yoksa sadece o yetermi
birde sistemi ne kadar yavaşlatıyor.
Arkadaslar Eğer AVAST! kullanacaksanız PROFESSİONAL Versiyonunu kullanın,HOME versiyonuna ek olarak Script Blockor özelliği ve birkaç Home sürümünde olmayan özelliğide mevcut.
HOME sürümünden daha fazla Virus tanır Virus Databasesi daha geniştir....
ICSA LABS ve Microsoft Gold Sertifikalı Partneri Ödülleri Professional Sürümü için gecerlidir.......
Ama Antivirus Programları Arasında Sıralamam Her zaman 1)Kaspersky,F-Secure 2)Panda 3)Bitdefender Professional 4)McAfee 5) NOD32 6)AVAST Professional....
Ben suanda Bitdefender Professional Plus 9.5 kullanıyorum gayet iyi PC Kasmıyor...
make-believeCU_GS7, bendeki sanırım kendi default ayarlarında. Maximum protection ayarı sürekli uyarıp can sıkmıyor mu?Korunduğumu bilmek benim hoşuma gidiyor..Hatta saldırı geri püskürtüldü diye uyarı verince de seviniyorum..:))
Can sıkıcı değil..
Ancak yine de maximum protection ayarında kalsın..Uyarı verince uyarının sol altına doğru bir küçük kutu var..Uyarı verdikten sonra o kutuyu işaretleyip uyarıyı kapatırsan, o sorun bir daha olursa uyarı penceresi çıkmadan engelliyor..
Bu şekilde seni rahatsız etmesini engellersin..
ferrarili adambu kapersky nin yanında ayrıca bir güvenlik duvarı veya spy doctor gibi bir program gereklimi yoksa sadece o yetermiBence tek başına yetiyor..Portları bile kontrol ettiği söyleniyor..birde sistemi ne kadar yavaşlatıyor.
1,5GB Ram ile ben hiçbir yavaşlama hissetmiyorum..
pcman, panda nın firewall ı maalesef sistem firewall ı ile çakışıyor,ondan sonra uğraş dur işin yoksa.Yazdığın liste de tartışılır.Ayrıca test 1.si olmuş yazılım senin listene bile girememiş:)(isim vermem):).
tabikide herzaman kasperky bir numara her alanda kesinlikle tavsiye ederim
ben kaspersky de kullandım,panda da nortonda..şimdi nod32 kullanıom 1 aylık kurun 1 ay sonra silip tekrar kurun bence mukemmel çünkü makıneyi hiç kasmıo çalışma sistemi farklı..
- 1
- 2