Arkadaşlar şu an avast home edit kullanıyorum şimdiye kadar ufak tefek şeyler dışında hiç bir sorunla karşılaşmadım ve arkadaşlarımada çevremede avastı övüyorum geçenlerde bir arkadaşımın notebookunada avastı yükledik ama ne hikmettir bilgisayara trojen akmaya başlamış ve avast uyarı verdiği halde engelleyememiş en sonundada format atmak zorunda kalmış ve biraz araştırma yaptıktan sonra kaspersky yüklemiş bilgisayara Bu yüzdende arkadaşıma biraz mahçup oldum diyebilirim.Şimdi asıl olaya gelince ne yapmalıyım şu ana kadar avastla hiç bi sorun yaşamadım ama arkadaşımın başına gelenler ve hem çevremden hemde burdan okudukların duydukların karşısında kaspersky a geçiğ geçmeme konusunda kararsız kaldım sizce ne yapmalıyım.
Avast Home ve Kaspersky Sizce hangisi?
- 1
- 2
Benim tercihim kesinlikle Kaspersky'dır. Ancak bu bilgisayarınızın özelliklerine göre değişiklik gösterir.
bende kaspersky kullanıyorum...
Ben 2-3 tane antivirüs programı kullandım.Avastı hiç denemedim.Ancak kuzenim Avast`tan çok memnun.O da senin gibi hep önerir.Ancak benim favorim Kaspersky..Sorun çıkarmadı ve çok başarılı..
always kaspersky ;) 6.0 son betalarıdan bi tanesini verdim.. isteyen deneyebilir... ben şu an onu kullanıyorum.. portları bile kontrol altında tutuyor...
Bencede Kaspersky özellikle diğer virüs programlarına göre daha çok trojen buluyor.
birçok virüz programını kullandım. panda antivirüs platinum 7.0 aşırı kastı bilgisayarı hiç memnun kalmadım. antivir kurdum bilgisayarıma virüs girdi format atmak zorunda kaldım. norton 2005 i bir türlü kuramadım ve hala sorunun ne olduğunu bulmuş değilim ama o kadar uğraşmaya değmez deyip kutusuna koydum bıraktım. avastı kurdum pek sorun çıkmadı ve onunla birlikte mcafee yi kurdum. hiçbir sorunla karşılaşmadım ve gayet de memnunum. Şubat 2006 sayısında bunlarla ilgili testler var kasperskyi kurmayı düşünüyorum o testlere bakınca.
panda antivirüs kurunca eğer sistemde aşırı kasılma yapıp sistemin çalışmasına izin vermiyorsa soprun donanımdır.ana soruya gelincede kaspersky.norton dünyanın en adi yazılımı kesinlikle tavsiye etmem.
Bencede kaspersky.Bende norton vardı hiç memnun kalmadım.Kasperky süper
senin yıldızında bi barışmadı şu kaspersky le be abi :)
Bence de kesinlikle kaspersky kullandıgım sure içinde pek sorun vermedi..(Nod 32 yi de öneririm ayrıca)
cursedsenin yıldızında bi barışmadı şu kaspersky le be abi :)murat napim ya, ne zaman sisteme kursam mutlaka sistemim yamuluyor :)
arkadaş karspersky i gözümle gördüm daha i , çünkü ben awast ta kullandım awas casus yazılımlara karşı tamamen başarısız.tavsiyem karspersy emin ol.....
oncelıkle herkese merhaba aranızda chıp dergisini takip eden kaç kişi var bılmıyorum ama bu aykı dergide bir girafik var ve bu grafikte virusleri fazla onemli olmadıgını ve vırusleri en dip yaptıgını fakat trojen lerin tavan yaptıgını gore bılırız bunu nedenı ise internet mafyasının para kazanmak amacıyla kulanılan programlardır yanı viruslerden cok bence trojenlerle baş etmenın yollarını aramalıyız tabi onlarıda konturol altında tutmamızda yarar var diye dusunuyorum
bilgiler paylaştıkca cogalır
Norton olmasın da ne olursa olsun...
Arkadaşlar ben ilk nortonu +firewalını + vs.. kullandım. ctrl+alt+del yaptığımda işlemlerin yarısını norton işgal etmiş durumdaydı ve bilgisayarım çok yavaşladı.
ama başarışız buldum.
ardından mcafee yüklenim virüs bulaştı awastı yükledim yine aynı antivir sonra kerio yükledim yatersiz kaldılar.
Kasperskyi tavsiye ettiler.farklı olmayacağını düşündüm. Ama mucize bir program olduğunu gördüm. Ben farkında değilim ama bütün yaptıklarımı kaspersky izliyor:-D[resim][/resim]
odilyaarkadaşlar avast'da bu limewire dan veya kazaa dan indirilenleri otomatik olarak arayabilme özelliği war.kaspersky da da war mı böle bi şii?Evet var çünkü bende limewire kullanıyorum ve bazen virüslü dosyalr denk gelebiliyor ve avast hemen uyarmaya paşlıyor.
Norton 2006 ve spyware doctor + Zone alarm firewall kullanırsan sorun yaşamazssın , avasttan bir süre kullandım ve memnun kalmadım .
Kaspersky kadar kendisini sürekli güncelleyen başka bir antivirüs yazılımı yok..
Çok da başarılı, son formatımdan sonra yaklaşık 4-5 aydır sistemim tertemiz; aman nazar değmesin..:))
- 1
- 2