Avast mı AVG mi?

MY_KIL
30-04-2010, 22:03   |  #26  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
351 mesaj

alpagun en baştan beri sana çok mantıklı sorular sormuş. ama sen ne yapmışsın. ""konuşmayı beceremediğin için kişisel sataşmaya başvurmuşsun."" herşey ortada. Şimdide gelmiş mektup yazar gibi upuzun yazılar yazıyorsun. Kim okur bunları :)  Herkesi kendin gibi boş sanma. ! Eşek kadar adamsın utanmıyor musun profilde yaşın 23 yazıyor. Yaşının adamı ol.!!! Ne kendini ne de bizi gereksiz şeylerle uğraştırma. Avira free bilgisayarda sorun oldu demişsin. Sorun neyse yardım almak için konu açabilirsin. Ama sen ne yapıyorsun gelmişsin buraya ikisini de kullanmıyorum ikiside kötü biliyorum ben zaten başka kullanıyorum vs dediğin halde hangisi iyi diye soruyorsun. DALGA MI GEÇİYORSUN. anlamadım ki. !!!!! biri avg desin biri avast desin bunu mu istiyorsun. tatmin mi olacan o zaman. ikiside iyi değil diyorlar anlamıyor musun ikisde iyi değil diyoruz daha ne diyelim hayret birşey ya. ikisde iyi değil derken birini tercih etmek kime ne fayda sağlar!!! bırakın bu boş mevzuları artık ya. forumda HANGİ ANTİVİRUS lafından gına gelmiş zaten adam bide gelmiş EN KÖTÜLERİN İÇİNDE HANGİSİ bunu merak ediyor!!! allahım yaratıyorsun bari takip et yarabbi !!

TnDnmz
30-04-2010, 23:08   |  #27  
TnDnmz avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 20
2,235 mesaj

Avg benim pc sorun yarattı anlamadım.6 gb ram core i5 ati hd 5750 bu sistemde inanılmaz derecede kastı.O yüzden avgden soğudum.Avast derim.

Pavement Engineer
03-05-2010, 22:07   |  #28  
Üye
Teşekkür Sayısı: 0
89 mesaj
Alıntı: Sefa Adak  
Ben Avast kadar igrenc otesi bi A-V gormedim.Ama Free dersen AVG veya Avira derim..
+1