scubaarkadaşlar ben yaklaşık 5 yıldır avast kullanıyorum.....ama profesyonel olanını kesinlikle memnunum bilgisayarı kasmıyor...kendi kendine update yapıyor ve en önemisi virüsleri buluyor.....ama bedava olanda aynı özellikler olduğunu zannetmiyorum....çeşitli zamanlarda norton..kasperisky..avg de kullandım ama avast tan aldığım hizmeti hiçbiindn alamadım...ama en önemlisi neyei kullanmak istediğine kişinin kendi karar vermesi bence..Aynı fikirdeyim. Bende 2 yıldır avast Pro kullanıyorum.
hiç sistemim çökmedi, Diğre kullandığım antivirüsler:
KAV6
Kav7
Kis8 (2009)
Avira free
Avira Premium security
Nod32 (yazık oldu verdiğim lisans ücretlerine)
Avg
Trend micro
Panda 2009
Bunlardan sadece KİS2009'u tavsiye ederim eğer donanım özelliklerin iyiyse, onun dışında Avast pro yada Trend micro pccilin
Avast nasıl bir virus programı?
- 1
- 2
evt çok güzel söylemişsin kardeş avast kendini kurtarsın önce
avast avg antivir hepsini birebir deneme fırsatım oldu.hepsi bir harbi bir virusle karsı karsıya kalınca donup kalıyorlar.sapıtıyorlar.ne yapacaklarını bilmiyorlar.antivir(free)oldukca yetersiz kalıyor ayrıca bizi spyware virus reklam vb gibi seylerden koruyacagına guncellemelerde karsımıza birde kendi reklamını yapıyor.avg ise kullandıgım kadarıyla bir virus buluyor tmm buraya kadar guzel bakıyorsun windowsun icinde buluyor birde silme diyorum gene gene soruyor.kullanıslı degil.avast perfect kalite diyecek laf bulamıyorum :D avast bir tehdit bulundu sakin olun falan diyerek kullanıcıyı sakinleştirip virusleri silmeye calısıyor kimi zaman basarısız oluyor.bu avler geride kaldı bence.karar sizindir.
efekeremSelam arkadaşlar sizce avast nasıl bir virüs programı home olanını kullanıyorum sizce güvenli midir ?bence güvenli değil niye diye sorarsan:ben zamanında avast kullanmıştım.hiç virüs bulmuyordu.bir zaman sonra kaldırdım kaspersky kurdum 100'ü geçik virüs tespit etti program.o günden bu güne avast kullanmıorm.
yani önermem.![]()
aviranın son sürümünü al derim ama avast için düşünürsek iyi bir antivirüs bazı gereksiz ayrıntıları var ama iyi bir antivirüs programı herşeye rağmen mesela otomatik güncelleştirmeler de ki göreviyle avast programı diğerlerine göre çok iyi ama avira'dan vazgeçme derim tekrar tekrar.
avast fena değil ama kasperskyi öneririm
arkadaş kullanıyor ama ben tavsiye etmem
ayrıca avast kendi dosyalarını virüs olarak görmez çünkü avast kullanıcısıydım
- 1
- 2