Selam arkadaşlar sizce avast nasıl bir virüs programı home olanını kullanıyorum sizce güvenli midir ?
Avast nasıl bir virus programı?
- 1
- 2
ben bitdefender kullanıyorum ama avast ın iyi olup olmaması başkasının söylediğnine göre değerlendirilmez bence bitdefender için iyi değil diyorlar ama benim her sorunumu hallediyor sende ancak kullanıp görmekle öğrenebilirisn
3 buçuk senedir avira antivir kullanıyorum.Avast onun öncesinde kullandım, çok başarılı sayılmaz aviraya nazaran.
Avg de iyi diyorlar o nasıl sizce onuda önerir misiniz ?
bence sen kaspersky internet security kullan gerisi palavra.........
avira öneririm avast a hic güvenmiom ben
avast kullan pişman olmazsın
ziyaaaavast kullan pişman olmazsıavast kendi dosyalarına virus uyarısı weren bi program kaldıki avast kullan pişman olmassın diyorsun..
Avira antivir öneririm arkadaşım
k4y4avast kendi dosyalarına virus uyarısı weren bi program kaldıki avast kullan pişman olmassın diyorsun..Avira sildim dediği virüslerle pc çökertir bulupta silemediği virüsler cabası.
Avira antivir öneririm arkadaşıAvast kendi dosyalarını virüs görmez gördü diyelim bu hep böyle olmaz cabucak düzeltirler .Hatadır.
Avast kullan keyfine bak.
harbi ya avast her dosyaya virüs diyip duruyo yeni sürümü bilmem ama ücretsiz antivirüs istiyosan chip online deneyimimden avira ücretli olarak kaspersky öneririm:D
1. anti-virusun dosyalarına virus bulasırsa taramada virus olarak gormesi normal ki bazı virusler war direk antilere saldırıo avastın free wersionuda bunları engellemede yetersiz kalıo
2. free olarak hangi antiyi kullanırsanız kullanın tam koruma saglamaz...
avast kendisi bi virüs zaten hiç kullanma daha iyi
arkadaşlar ben yaklaşık 5 yıldır avast kullanıyorum.....ama profesyonel olanını kesinlikle memnunum bilgisayarı kasmıyor...kendi kendine update yapıyor ve en önemisi virüsleri buluyor.....ama bedava olanda aynı özellikler olduğunu zannetmiyorum....çeşitli zamanlarda norton..kasperisky..avg de kullandım ama avast tan aldığım hizmeti hiçbiindn alamadım...ama en önemlisi neyei kullanmak istediğine kişinin kendi karar vermesi bence..
ya avastın tabi kullanıcı arayüzü gzl
şimdi avast home kullanma mı diyorsunuz ?
efekeremşimdi avast home kullanma mı diyorsunuz ?Kullan pişman olmazsın diyorum.
Avast'ı uzun süre kullanmış ve zamanında şiddetle savunmuş biri olarak, daha kaliteli seçenekler varken kullanmanızı önermiyorum.
avast kullan update ederken kasmıyor ara yüzü kolay kullanımı basit yüklendikten sonra otomatik olarak tarıyor
CHIP Online Ücretsiz Virüs tarayıcıları test etti avast da bu testte var
tıkla
arkadaşım ben 6 ay dır avast!4.8 kullanıyorum. cok güzel ve cok memnunum. herkeze tavsiye ederim. kasper,panda kullandım ve hi. memnun kalmadım. kasper paralıydı ama 1 ay bedavaydı. beni memnun etmedi. bilgisayar yavasladı sanki. pandayı yükledim pandada hep yazıyo ki virüs sayısını ama silmiyodu!! avast!4.8 son cıkanı cok güzel. bilgisayarım agırdı ve yavastı hızlıydı sonradan oldu böle sey avast!4.8 yükledim dahada iyi ve hızlı oldu. sitede virüss uyarısı verdi bilgisayarı yeniden baslattım virüs silindi.
bikeresinde avast sistemde tesadüfen virüs buldu silinsinmi dedi sil dedim bir uyarı penceresi bu virüs silinemiyor ve temizlenemiyor sonra karantinayaal dedim bu virüs karantinaya alınamıyor dedim sen ne işe yararsın nod 32 yükledim tarattım sildim virüsleri sonra kaldırıp kav2006 yükledim 12 virüs daha buldu ve sildim en iyisi kisdir güvenlik bölümünde 100günlük lisans konusuda da vardı kis 2009 yükle derim
Neyse noktayı koymak bana nasip olacakmış:
avast sıradan bir virus proğramı. artısı yok. Arkadaşlara tavsiyem değişmedi. eğer maddi sıkıntınız yoksa ve sisteminiz güçlü ise AVG(34 eu) kullanın. ama bütçeniz dar ise nod32(35 tl) kullanın. bütçeniz yeterince daralmışsa hatta ileri bir darlık yaşıyorsak bilgisayar kullanmayalım.
- 1
- 2