Merhaba. Bilgisayarımda şu anda 3 tane antivirus yazılımı var. Bunlardan ilki Avast. Eşzamalı koruma için ayarladım. Türkçe olması benim için başlı başına bir avantaj. Diğerleri Nod32 ve Clamwin; bunları ise sadece tarama amaçlı ayarladım. Nod32 gerçekten iyi bir antivirus yazılımı özellikle bilgisayarın açılış ve kapanışlarında çok fazla sorun yaratmıyor. Daha önce Bitdefender i denemiştim ama sistemi çok fazla yorduğu kanısındayım. Sizlerin de görüşünü merak ediyorum. Acaba sizce Kurduğum antivirus kombinasyonu doğru mu ? Eksikleri var mı? Katıldığınız ya da yanlış bulduğunuz noktalar nelerdir?
İkinci bir konu da CHIP in bu ay CD sinde verdiği antivirus ve antispy yazılımları... Bunları denediniz mi? Denediyseniz hangilerini tavsiye edersiniz. Aşagıda CHIP in bu ay verdiği antivirus ve antispy yazlımları var:
Anonymizer Anonymus Surfing 6.1
Hide IP Platinium 3.3
McAfee Site Advisor Plus 2.1.2.25
Powerfull Cookies 3.0.7
Steganos Internet Anonym VPN 1
Spy Hunter 2.7.1009
Window Washer 6.0.2.411
Daha önce başka bir dergide antivirus kombinasyonları yapılabileceğini fakat kurulum sırasında çok dikkatli olmak gerektiğini; eş zamanlı olarak birden fazla antivirus kombinasyonları kurmanın sistemi çökerteceğini okumuştum. Buna katılıyor musunuz? Lütfen katıldığınız ya da yanlış bulduğunuz noktaları yazın. Saygılar sunarım...hotmailplus