selam avastı yüklediğimden beri internette çoğu sitede gezinemiyorum maillere bile bakarken sayfalar açılmıyor. astscript blocker dan şüpheleniyorum ama sorunu çözemedim yardımcı olacak arkadaşlaraşimdiden teşekkürler...
Avast script Blocker
Mirekusselam avastı yüklediğimden beri internette çoğu sitede gezinemiyorum maillere bile bakarken sayfalar açılmıyor. astscript blocker dan şüpheleniyorum ama sorunu çözemedim yardımcı olacak arkadaşlaraşimdiden teşekkürler...hangi siteler oldugunu bir kaç tane yaz da bakalım bizdede oluyormu.
doğrusu aklına geldiği gibi değil, marjinal siteleden bahsetmiyorum, en basiti hotmail de e-postalarıma bile bakamıyorum sayfa açılır gibi oluyor ama o şekilde kalıyor çogunlukla da site içinde gezerken linklere tıkladığımda hiçbişey olmuyor.
awst böyle birşey yapmaz ama,ozaman awastı kapatıp gene msn ye bir gir bakalım.girebilirsen awst ile ilgilidir gene giremessen awast ile ilgisi yoktur. başka şeyler düşünürüz.
avasttan olduğuna eminim çünkü onu yükledikten sonra oldu ve zaten explorer i her açışımda avast script blocker uyarısı çıkıyor ve sayfa içlerinde beni kısıtlıyor. ama firefox u yükledim onda herhangi bir sorunla karşılaşmıyorum
bence de avasttan kaynaklanıyor. türkçe mi ?
içindeki ayarlarla uğraşmaya çalış. demek ki internet explorer'ı denetleyen bir sistemi var.
ancak en kesin çözüm olarak bence Nod32 edin ve kullan.. üstelik türkçe!
evet turkçe ayarlarına da baktım sorun avastın sıkı denetimi sanırım en doğrusu antivir i değiştirmek olacak.
ARKADAŞLAR BENDE HOME EDİTİON VARDI GÜNCELLME YÜKLEDİM SONRA PROFİSONEL OLDU VE İNTERNETE GİRDİGİMDE AVAST SCRİPT BLOKER YAZISI ÇIKIYOR ACABA BUNU KAPATA BİLİRMİYİZ BİR ZARARI VARMIDIR NEDEN ÇIKIYOR BU?
MasARKADAŞLAR BENDE HOME EDİTİON VARDI GÜNCELLME YÜKLEDİM SONRA PROFİSONEL OLDU VE İNTERNETE GİRDİGİMDE AVAST SCRİPT BLOKER YAZISI ÇIKIYOR ACABA BUNU KAPATA BİLİRMİYİZ BİR ZARARI VARMIDIR NEDEN ÇIKIYOR BU?kapatmanı tavsiye etmem özellikle java kullanan sitelerdeki komut dosyalarını inceler bu sayde bu virüsleri engellemiş olur. seçim senin kapatmak istersen saatin yanındaki avast simgesini çift tıkla açılan pencereden aşğıda resimde görmüş olduğun adımları izle.