Belkide kayıt defterinden tam olarak silmemişsindir ?
Bir program var, kayıt defterinde arama yapabiliyor. Adı:RegSeeker ücretsiz ve türkçe dil desteği var. Arama yerine tuncab'ın dediği gibi "kav" veya "kaspersky" yaz. Bu programla tüm kayıt defterinide silebilirsin (aman dikkat!) link:
boyut=350 kb
Bot arama programı istiyorsan; Adı:spybot.. Türkçe dil desteği var ve ücretsiz. Kendi bünyesinde 37.711 adet zararlı dosya arıyor. Güzel bir programdır. link:
boyut=4.79 mb
Son olarakta en az kaseprsky kadar iddialı ( bence) bir program. Bu programda kaspersky gibi detaylı arıyor ve azda olsa sistemi kasıyor. Adı: a2squared . Türkçe dil desteği var ve programın dediğine göre 3000 yılına kadar ücretsizmiş. :) link:
boyut=3.31 mb
Kardeş programlar temiz, için rahat olsun. Ben bu saydıklarımın hepsini kullanıyorum . Üzerine kaspersky 5.0.388 ve ad-aware kullanıyorum. Belki "biraz abarttın" diceksiniz, hatta "bayağı abarttın" da diyebilirsiniz. Ama devir belli, millet egolarını susturabilmek için arkadaşına bile trojan gönderebiliyor.. Sana tavsiyem bence kaspersky'e geri dön. Bazen virüsleri silemiyor ama pc'yi güvenli mod'da açıp silebilirsin. Benimde çözümüm bu. Güle güle kullanın.