AVAST

santi
27-09-2009, 18:03   |  #1  
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
162 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Kas 2007

[/url]                         avast! 4 Professional - Turkish version (length 36.09 MB)

Yapacağınız işlem çok basit: öncelikle[url=http://www.avast.com/tur/download-avast-home.html]avast! 4 Home Downloadsayfasından istediğiniz dilde programı indirin. İndirdikten sonraprogramı yükleyin. Kayıt olmadıysanız bile, program tümfonksiyonlarıyla birlikte 60 gün deneme süresi için şifresizçalışacaktır. Yani 60 gün içinde kayıt olup lisans kodunuzu programagirmeniz gerekecektir. avast! 4 Home Free Registrationsayfasında kayıt olduktan sonra 24 saat içinde lisans kodunuzu emailyolu ile elde edeceksiniz. Lisans kodunuzu programa girdikten yenilisans kodu için bir yıl sonra aynı şekilde tekrar kayıt olmanızgerekmektedir.
avast! 4 Home Edition yalnızvca ticari amaçlı olmayan ev kullanımı için ücretsizdir. Bu koşulları sağlamıyor iseniz, bu versiyonun yerine  avast! 4 Professional Editionsürümümüzü 60 gün ücretsiz olarak indirip yükledikten sonrakullanabilirsiniz. Bu sürenin bitiminden sonra lisans numarası satınalmanız gerekecektir
avast! 4 Home Editionsürümü tam olarak antivirüs çözümüdür. Bilgisayarınızdaki virüsleribulma yeeneğine tam olarak sahiptir, yürütülen programları ve açıkdökümanları,emailleri ve diğer bütün fonksiyonları test eder. Ayrıcatarama ekran koruyucusunda ve uzantı kabuğunda da gerçekleşir.
avast! 4 Home Edition  sürümü hakkında daha fazla bilgi için buraya tıklayınız.  avast! 4 Home Edition  indir sayfasından indirebilirsiniz. Daha sonra avast! 4 Home Edition Free Registrationsayfamızda kayıt olabilirsiniz. Bu sayfadan ayrıca yeni lisan numarasıiçin, bir yıl süre sonunda, kayıt da yenileyebilirsiniz. Ayrıca Sıkça Sorulan Sorular bölümünden, ürünle ilgili herhangi bir sorun yaşadığınızda yararlanabilir, ya da  forums sayfamızdan sorununuzu çözüme kavuşturabilirsiniz.