fatih sormuş:
ben lisans alcam avastmı nod32 mi daha iyidir
Soru Türü: Yazılım
İşletim Sistemi: Windows XP
Sistem Özellikleri:
512ekran kartı
İnternet Tarayıcı: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; tr; rv:1.9.0.5) Gecko/2008120122 Firefox/3.0.5
fatih sormuş:
ben lisans alcam avastmı nod32 mi daha iyidir
Soru Türü: Yazılım
İşletim Sistemi: Windows XP
Sistem Özellikleri:
512ekran kartı
İnternet Tarayıcı: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; tr; rv:1.9.0.5) Gecko/2008120122 Firefox/3.0.5
Nod32 ile avast arasında seçim yapmak istersen Ben avast derim her ikisininde lisanslı sürümünü kullandım. Forumda avast karşıtı çok ama ben Başkasının dediğini değil kendi m test eder öyle denerim, sende öyle yap. Ama eğer çok çeşitli sitelere giriyorsan crack işleriyle meşgul oluyorsan bir çok Antivirüs bilgisayarını koruyamaz. Ama lisans için para vereceksen Ne avast nede Nod32 için boşa para harcama.
Trend micro al eğer bilgisayarının performansı iyiyse kaspersky yada Norton al.
bnce ikisinide lisansli alma mustafa@pc nin dedigi gibi onların yerine avira 2009 free kullan eer lisanslı 1 av istiosan kis 2009 al
avira yada nod 32 yi öneririm
eset smart security öneririm
zaten nod32 nin malı
ama bunların dışında kaspersky hepsinden iyidir
ben eset kullanıyorum bütün gün online işlem yapıyorum işim gereği ve virüs problemim hiç olmadı eset tavsiye ederim
Şu anda en iyileri kis 2009 ve nis 2009 lisanslı alacaksan ikisinden birini al.
1- Outpost Security Suite
2- Kaspersky
Gerisi yalan.
GDATA INTERNET SECURITY TUM ANTI VIRUSLER ARASINDA TEK GECERIM KARDES
suan ıcın pıyasada ''gdata'' dan daha ıyısı yok
ben bu soruya gözüm kapalı yanıt verebilirim.NOD 32
eltahirAvira'nın kampanyası bitti. Ancak ben bunları öneririm:(Bu konu çok sıktı zaten)
1-Eset Smart Security
2-Avira Antivir
Bunlar VirusBTN'ye göre en iyi iki antivirus. Nod32 1998'den beri yapılan testlerde sadece 3 kez, Avira ise sadece 4 kez başarısız olmuştur. Kaspersky,Outpost hepsi çuvallamıştır... (Diğer testler beni alakadar etmez. Çünkü en iyi antivirus testini bu firma yapmaktadır ve bağımsızdır...