Profilinizi değiştirmeyi unutmayın
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.peki listedekilerden başka resim seçemez miyiz , mesela imzamızda yapabildiğimiz gibi olmaz mı ? veya siteye belli sınırlar içinde upload edemez miyiz ?
Olsun bunada şükür teşekkürler.
peki , teşekkürler . bende kullanıcı adımın baş harfine ithafen şunu seçeyim bari .
valla teşekkürler süper olmuş
helal be sonunda teşekkürler selçuk abicim...
ne güzel bak, rengarenk oldu ortam...
ama avatarlar çok küçük olması gerçekten iyi
yahu bir tane tosba(kaplumbağa)veya penguen ikonu yokmuydu oyun sevmem hepsi oyun kahramanı filan
Avatar haddinden de küçük ama bunada şükür eyvallah selçuk abi...
alıntı:
Gönderen : cursedAvatar haddinden de küçük ama bunada şükür eyvallah selçuk abi...
abi daa ne istiyon selçuk abi iyi yapmış 56k kullanan insanları düşünmüşler(gerçi benim öyle bir sorunum yok ama...)
yıldızlarımızda ufak renk değişiklikleriyle geri gelmişler ellerinden öperim selçuk abicim...
elvis32 bu yıldızlar sana :)))
abi harbi güzel olmuş ellerinize sağlık selimede katılıyorum bende beklemezdim ama chip artık çığlıklara olumlu yanıt veriyor...YAŞA CHIP
eyüp sayesinde yani değil mi cursed?
kimin yaptığı önemli değil ki önemli olan olması tabii ki forumda çok kısa sürede özellikle eyüp mod olduktan sonra her şey artık daha çabuk olmaya başladı hepsi bu..
hepsi bu değil, diğer üyelerin de payı büyük. Eyüp'ün mod olması bu forum için bir artıdır kabul, ama diğer faal üyeler olmasa değişen bir şey olmayacak zaten.
her şeye rağmen her şey daha iyiye gidiyor ..