AVEA JET MODEM ALMAK İSTİYORUM FİKİRLERİNİZİ ALABİLİR MİYİM?
HIZLILAR MI?
AVEA JET MODEM ALMAK İSTİYORUM FİKİRLERİNİZİ ALABİLİR MİYİM?
HIZLILAR MI?
Almadan önce bi dene birinden rica edip felan bulundugun yerin 3g sinyali kötüyse veya yoksa gprs ile 15 kb lerde gezer durursun avea alana akdar vodofone al kapsama alanı daha geniş avea dan.
Alma derim ! Sakın alma. 3g modemden uzak dur. Çekmeme sorunu oluyo. Baz istasyonu yakınında değilde google'a 2 saatte giriyo. Kapattırmak istediğinde kapatmıyolar borç üstüne borç koyuyolar. 1 günde 1 gb kota bitiyo hiç bişey indirmediğin halde. kendi kendine kota yiyo. Ben turkcell vınn aldım bundan 3 ay önce . Baz istasyonu yakındı . Yakın olduğundan hızlıydı. Ama 4 günde 4 gb kota bitiyodu. Tekrar kota yenilenmesi için 26 gün bekliyodum.. huzuli masraf. Almadan önce araştır . hiç alıpta memnun kalan yoktur. Normal internet al onu alacağına.
Geçen gün 280 tl verip kapattım. Modemi sana bedava veriyoz diye veriyolar. Kapattırmaya gelincede parasını istiyolar. 10 tl lik modem oluyo sana 280 tl ;) Şuan ttnet Dsl aldım. Telefonsuz internet. Kesintisiz bağlantı diyolar. Kaç kere net gitti.. Ama rahatım şuan.