Avea konferans görüşmede neden sorun çıkarıyor?

hamann7725
01-03-2010, 16:17   |  #1  
hamann7725 avatarı
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 3
1,837 mesaj

Merhaba arkadaşlar bütün operatörlerde bir süre takılarak hem test yapmış oluyorum hemde değişiklik oluyor.Bu sıra Avea kullanayım dedim.İlk ay fatura biraz fazla gelince yanlış tarifede olduğumu anladım ve heryöne özgürlük tarifesine geçeyim dedim.Yalnız bu ve başka bir-iki paket için bayiye gidip taahhüt imzalamam gerektiği söylediler.Nedenlerden biri ise eğer konferans görüşme olursa 1500 TL ye kadar cezai bedel yansıtılabileceği idi.Bende müşteri temsilcisi ile değişiklik yapmadım dedim kendi sitesinden bakıp seçtikten sonra online olarak değiştiririm.Sadece o tarifelerde değil aynı tarifenin bir düşük paketinde de aynı ibareyi görünce müşteri hizmetlerini aradım.Müşteri temsilcisine kendinden önceki arkadaşının dediklerini söyleyince tasdik etti ama web sitesinde yazanları söyleyince beni beklemeye aldı.Bir süre sonra Avea'nın "bütün faturalı tarifelerinde" konferans görüşmenin olmadığını (sanırım teknik değil ücret olarak) söyledi.Bende tamam diyip kapattım telefonu ama çok şaşırdım ve yadırgadım.Türkiye'de GSM pazarı kızışırken bir GSM operatörünün böyle birşeyden insanları mahrum etmesi garip geldi.Öte yandan sürekli konferans görüşme yapıyor muyum? Hayır ama bazen lazım oluyor.Avea adil kullanımı sağlamaya çalışmış sanırım ama adil kullanım böyle olmuyor tam olarak.Mesela 75 farklı numara olayı güzel ama böyle bir durum tamamen yadırganacak cinsten.Ben burada şahsi fikirlerimi belirttim.Amacım Avea aleyhine birşey yapmak değil sadece kendi fikirlerimi belirttim.Tam bir eleştiri yapmak istesek Turkcell ve Vodafone uda konuya katmak gerekir bu sefer sayfalar boyu sürer gider... Herkes kendi fikirlerini belirtebilir.
Saygılar.