merhabalar.ben ev tlfonumu iptal ettrdim telekomun 3gb lık limitine dahi ulaşmamışken aveadan aldığım 4gb lık modemle limiti yüzde 400 aşmışım.ilk ay 136tl fatura geldi.kesinlikle insanları kandırıyorlar,acaip kazık fatura geldi.asla verimli değil sürekli düşüyor,modemi bedava verdik diye kazıK geçiriyorlar.kesinlikle geçmeyin yazıktır paranıza.ben defalarca şikayet ettim limiti aşmışsınız diye bana geri döndüler.bu mümkün değil dedim.film indirmedim şarkı indirmedim,ilk kez adsl kullanıcısı değilim.7yıldır bir kez dahi telekomun limitini aşmadım .sonuç olarak avea sen insanları kazıklıyorsun.kesinlikle almayın.modemleri hatalı veri girişi yapıyor .yüklü faturalar geliyor.avea hatasını kesinlikle kabul dahi etmiyor.mecbur ödeyeceksiniz çünkü artık sözleşmeniz var.NE YAPACAĞIMI BİLMİYORUM,ödeyeceğim faturaya mı ,vazgeçsem yine ben zarardayım.
AVEA USB 4GB LIK MODEMLER VE YÜKLÜ FATURALAR
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
2 mesaj
Banlandı
Teşekkür Sayısı: 21
5,777 mesaj
Oy,oy, oy! Biz cep telefonundan yediğimiz kazıkların hesabını yaparken siz birde gitmiş aveadan net abonesi olmuşsunuz. Bunlara elini veren kafasını kaptırır. Kardeş zararın neresinden dönülse kardır. Yediğiniz kazığın değil yiyeceklerinizi düşünerek her pahasına aboneliğinizi iptal ettirmenizi öneririm.
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
2 mesaj
sanırım öyle yapıcam.ama bu defa da internet olayını nasıl halledicem.bir çözüm bulamıyorum.tekrar telekomdan adsl ve ev telfonu almak istemiyorum.
Banlandı
Teşekkür Sayısı: 21
5,777 mesaj
Barışaslında normal koşullarda ev telefonu kullanmadanda adsL abonesi olunabiliyorus ama bu güne kadar hangi tt bayisi veya şubesine gitsem herkes öncelikli bir ev hattı istiyor :ev telefonu sabit ücret 15 lirainternet 2 Mb sınırsız 75 lira
toplam 90 lira
bulursanız 2 ortak daha aylık düşer 30 lira.