arkadaşlar önceki bilgisayarımda bulunan tv kartını diğer bilgisayarıma taktım.cd sini de... ve program yükleme arayüzünde yükleme seçeneğine tıkladığımda donup kalıyor. kartın yerleşiminde bir problem olduğunu düşünmüyorum
AVERMEDİA TV KARTI YÜKLEME SORUNU
Eski model bir Aver kartı ise, yeni model bir anakart ile uyumsuz olabilir. Anakart modelinizin tam yazılımı ile Aver Türkiye şubesine başvurabilirseniz, sanırım ki yardımcı olacaklardır size. Ayrıca ürünün sitesindeki en son sürücüsü ile bir deneme yapmanızı şiddetle öneririm. (En son sürücü kullanımını sadece TV kartınız için değil, TÜM donanımlarınız için tavsiye ederim. Zira ürününüzü henüz yeni almış bile olsanız, CD'si içindeki sürücü yazılımı çoğu zaman sitesindekinden oldukça eski ve de sorunlu olabiliyor)
Boşluga katılıyorum.Anakartının ve diğer bileşenlerinin son sürücülerini internetten bulup bilgisayarına kurarsan büyük ihtimal sorun çözülür. Birde Bios güncellemesi var tabi, bilgisayarı çok iyi bilmiyorsan pek bulaşmanı önermem. Anakart sitesinde bios'la ilgili son fırmware surumlerını bulabılırsın. Burda da nasıl update edeceğin yazıyor.
iyice okumanı ve aklına takılan bir mevzu olursa bıze sormanı öneririm
eger sorunlar yukaridaki onerilerle cozulmezse, IRQ cakismasi olabilir. BIOS dan ayarlaman gerekir. ekran karti yada ses karti ile TV kartin cakisiyor olabilir.
burada bir de türk usulü denen olayı yap bazen işe yarıyor farklı bir pci yuvasına takarak bazen düzgün çalışabiliyor