Arkadaşlar bugün garip birşeyle karşılaştım ve ne yapıcağımı bilemiyorum. Bugün yine her zamanki gibi facebook'a giriş yaptım ve bir video izlicektim. Acması için tıkladığım da AVG virus programı virus buluyor. Sadece video acarken oluyor bu olay aynı şekilde Avira antivir virus programıda var ama o aynı uyarıyı vermiyor. Bu virusun videolarla ne ilgisi oldugunu şurdan çıkardım virüsü sil ve ya engelle dediğimde facebook'taki hic birvideo acılmıyor internet tarayıcısını tekrar açtığımda video açabiliyorum ve yine virüs uyarısı geliyor sil ve ya engelle dediğimde yine aynı şeyleri yaşıyorum. Bugün bu olay yüzünden Win 7 tekrar yükledim bir kaç virus programı denedim bu 2 program dışında sonuç yine aynı sadece video yu başlattığımda buluyor diğer koşullarda bilgisayarın sorunsuz olduğunu belirtiyor.Aşağıda resimde nasıl bir uyarı verdiğini gösteriyor bunun dışında normal mozillayı sildim microsoftun kendi tarayıcısını kullandığımda da ayı sorunla karşılaşıyorum. Bu sorun sadece AVG programı ile bulunuyor. ne yapabilirim ? fikirleriniz için şimdiden teşekkürler ederim
[URL=http://img46.imageshack.us/i/capturejm.jpg/][/URL]