Aşağıdaki linkten Avira Antivir Security Suite için bilgileri doldurmak sureti ile e-mailinize gelen yasal 90 günlük lisans alabilirsiniz.
Avira Antivir Security Suite 90 Günlük Kampanya
Buna hiç gerek yok ama bilgilendirdiğin için saol.
Zaten avira antivir her sürümünde lisanslarını yeniliyor ve buna gerek kalmıyor. Ayrıca avira antivir programı zaten freeware(ücretsiz) bir antivirüs programıdır.
Başka sorum yok hakim bey
savasmeralBaşka sorum yok hakimBu ne demek şimdi. Ben bildiklerimi söylüyorum. Sormasaydın söylemezdim herhalde.
İşte yanlış biliyosun bilmediğin gibi bide ukela ukela herket ediyosun az evvelki konumda da yaptığın gibi
daha neyin ne olduğunu bilmiyosun Avira Antivir Security Suite ücretli bir proğramdır yıllık 85 YTL
bir dergi için kampanya yapmışlar 90 günlük key dağıtıyorlar bende herkes faydalansın diye konu açtım fazla uzatma istersen işine bak
savasmeralİşte yanlış biliyosun bilmediğin gibi bide ukela ukela herket ediyosun az evvelki konumda da yaptığın gibiPardon ya "Suite" olduğunu görmemişim. Ama sen de ukela cevaplar veriyorsun farkında değilsin galiba.daha neyin ne olduğunu bilmiyosun Avira Antivir Security Suite ücretli bir proğramdır yıllık 85 YTL
bir dergi için kampanya yapmışlar 90 günlük key dağıtıyorlar bende herkes faydalansın diye konu açtım fazla uzatma istersen işine
Son Düzenleme: Feel Good ~ 07 Aralık 2008 01:58
mystical93Zaten avira antivir her sürümünde lisanslarını yeniliyor ve buna gerek kalmıyor. Ayrıca avira antivir programı zaten freeware(ücretsiz) bir antivirüs programıdır.arkadaşın verdiği kampanya ücretli sürümüne ait olanı(1 yıllık lisans almak isterseniz 39,95 euro) free olanınıda kullanmıştım oda iyi bir koruma sağlıyor ama aviranın bu linkteki ücretli paketi daha iyi eğer forumda free antivirüs programı kullananlar varsa bu fırsatı kaçırmadan atlasınlar bende şimdi bunu kullanıyorum ve çok memnunum.
ben indirdim kurdum sorun da yok güzel
edit:yazım yanlışı
mystical93Zaten avira antivir her sürümünde lisanslarını yeniliyor ve buna gerek kalmıyor. Ayrıca avira antivir programı zaten freeware(ücretsiz) bir antivirüs programıdır.aviranının ücretli sürümleride var
Sizin verdiğiniz adresteki kampanya bitmiş. Yeni adres şöyle: https://license.avira.com/en/promotion-hylm9fbv7chaxs8zbl83