Bende hem Avira Antivir hem de spyware doctor var.Spyware doctorun en son güncelleştirmesi(2 gün önce) den beri bilgisayarı açlığımda avira etkisizleştirilmiş oluyor.Sizce ne yapmalıyım?Benim düşüncem:
Spyware doctoru içinde antivirus varya o avirayı etkisizleştirilmiş olamazmı?
Avira Antivir Sorun
Olabilir.İki antivirüs çakışmış büyük ihtimalle.Birinden vazgeçmen gerekicek.
Zor bir seçim.İkisi de iyi yazılım.Ben avirayı tercih ederim genede.Spy koruması için başka programlar kullanılabilir.Seçim sana kalmış.
Saatin yanındaki avira şemsiyesine sağ tıklayın.Disable yazıyorsa tıklayıp enable yapın.Belki ordan kapatmışsınızdır.
O da olmazsa Revo uninstaller ile gelişmiş seviyesinde avira yı kaldırın.C Cleaner ile sistem temizliği yapıp tekrar kurun.
arkadaşlar bendede antivir var ama bende güncelliyemiyorum bence iyi deil oo
premium'u aldırmak için yapılan bir şey olduğunu söylüyorlardı ,gerçek mi bilmem :D
ama bende de bi ara vardı..
hacherarkadaşlar bendede antivir var ama bende güncelliyemiyorum bence iyi deilŞimdi güncelleme olmayınca Program iyi mi olmuyor???
Ben güncelliyorum.Sorun bilgisayar içinde kaynaklanıyor.
spyware doctor avirayı tehtit gibi siliyor bendede oldu spyware doctor u kapattım avirayı kaldırıp tekrar yükledim
Avira yı kaldırıp yeniden temiz bir kurulum yap, düzelir.
emin degilim yanıltmak istemem ama yinede yazma gereği duydum...iki program birbirini virüs olarak goruyor olabilir.tarama yapınca virüs sildiği zannedip aslında antivir yada spyware doctor dosyalarını siliyor olabilirsin... programlardan birini yeniden indirip kur...