selam iyi günler avira antivirxp yukledin günceledim ve 1 gün aradan geçti gene guncelio bu proğram kaç günde bir guncelenio ??
avira antivirüs xp [8S]
saolun acıklama için anladığım kadarıyla güncelleme zamanını kendimiz ayarlaya biliriz ama proğram ingilizce ve benimde ingilizcem yok aceba nerden yapabilirm gunceleme zamanını boyle haftada bir veya 2 haftada bir olarak ayarlaya bilirmiyiz ayarlarsak nerden ayarlayacaz lütfen yardım :S
abi buldum ama son adım nasıl olcak biliom
Scheduler + insert now job + name of the job kısmına guncelleme yaziorum + scan job + weekly yani haftalık sonra thursday saate 13:00 + sonra yani son secenekte local drives karşısnda ok var ona tıklıyom busuru secenek var örnegin local hards disc . removoble hardisc gibi bunlardan hangisini işaretliyim ???
bide şey var ondan sonrada minimizde seceneği var insiwible maximizede de var
menüsünü bilemeyeceğim ancak bir yerlerde "update" yazıyordur,orayı gördüğün yerde uğraş/kurcala.kendin çöz,daha akılda kalıcı olur.
every hours (her saat)
every day(her gün)
every week (her hafta)
İşte MOD budur!
Sadece edit değil yardım da ediyor!
menüsünü bilemeyeceğim ancak bir yerlerde "update" yazıyordur,orayı gördüğün yerde uğraş/kurcala.kendin çöz,daha akılda kalıcı olur.
every hours (her saat)
every day(her gün)
every week (her hafta)
çok saol orayı anladımda ondan sonraki 2 adımı anlamadım
( local drives )( minimizde ) bu 2 seceneği anlamadım local drivers te 5 6 secenek var ondan sonrada minimized macimized insiwible bunlardanda 3 nden hangisni seçecem??
Minimize seçeneğinde ''güncelleme'' ufak bir alanda gözlemlenir.
Maximize seçeneğinde yüklenen her yeni dosya ayrıntılı olarak gösterilir.
İnvisible seçeneğinde güncelleme yi görmezsiniz...(Ama güncelleme yapılır!!!)
Bunun benzeri ..örneğin ..Kapersky'de de mevcut. ''Güncelle'' tıkladığın zaman ...ayrıntı görünmez ..''Details''(Ayrıntılar) ı tıklarsan ayrıntıyı görürsün.
sağol selumhun,ek olarak; YETERLİ AÇIKLAMA BURADA